Τελευταία νέα
Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση». Απαραίτητη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Eurostat: Στους ουραγούς της Ευρώπης η Ελλάδα στις δαπάνες για την Παιδεία Πυρκαγιά στην Κέρκυρα – Μήνυμα 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Εννέα χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ – «Είχε μια φινέτσα και μια λάμψη» ΣΥΡΙΖΑ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο με τον οποίο μελετάμε την ελληνική κοινωνία» «Για ό,τι έκανες καλό, ποτέ μη μετανιώσεις» – Το συγκινητικό ποίημα του Τάσου Χαλκιά για την καταστροφή του σπιτιού του Δούρου: Θέτει εκτός της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τη Νίνα Κασιμάτη – Καλεί την Όλγα Γεροβασίλη να παραδώσει την έδρα της ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου διαγράφει Κασιμάτη και «δείχνει» την πόρτα σε Γεροβασίλη Το «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Ένας από τους σημαντικότερους διανοητές του τόπου μας» ΚΚΕ: Η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους προέρχεται από το «μάτωμα» του λαού Νίνα Κασιμάτη: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση της Ρένας Δούρου Η Δούρου διέγραψε Κασιμάτη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από Γεροβασίλη την έδρα της
Filathlos.gr

Ξανθόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ σούταρε 29 βολές και εμείς 13, είναι τεράστια η διαφορά»

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα με 91-79 από τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», στο Game 1 των playoffs της GBL, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να στέκεται στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.
Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στην αστοχία της ομάδας του από την περιφέρεια, στη διαφορά των βολών, αλλά και στη συνέχεια της σειράς, στέλνοντας μήνυμα πίστης ενόψει του Game 2.
Όσα δήλωσε:
«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί ήμασταν πολύ άστοχοι στο τρίποντο. Είχαμε 5 στα 20. Για να κερδίσεις εδώ πρέπει να είσαι πολύ καλός σε ποσοστά. Εντάξει, ο ΠΑΟΚ έχει σουτάρει 29 βολές και έχει βάλει 26 κι εμείς 13 και βάλαμε 8. Είναι τεράστια η διαφορά.
Ελέγξαμε τα ριμπάουντ στο δεύτερο μέρος, απλά έπρεπε να είμαστε λίγο καλύτεροι και λίγο πιο αποτελεσματικοί σε κάποιες φάσεις, ενώ έπρεπε να τελειώσουμε κάποιες άλλες φάσεις στην άμυνα.
Έχει ταλέντο ο ΠΑΟΚ, όμως αυτό με την κούραση δεν το ακούω. Έχει την πολυτέλεια να έχει έναν παίκτη έξω. Έχει επτά ξένους. Έχει 13 παίκτες που μπορούν να παίξουν. Οπότε δεν το ακούω. Είδαμε ότι έχει αρκετούς παίκτες».
Για το Game 2: «Προφανώς είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε σήμερα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά τους έχουμε κερδίσει δύο φορές στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει.
Μακάρι να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Πιστεύω πως δεν θα είναι το τελευταίο. Αξίζουμε για όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει να πάρουμε μαζί με τον κόσμο μία νίκη και να έρθουμε εδώ ξανά να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...