Τελευταία νέα
Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των ZZ Top, Φρανκ Μπερντ σε ηλικία 77 ετών Κωνσταντίνος Τσουκαλάς [1937-2026]: Ενας μεγάλος στοχαστής απέναντι στις βεβαιότητες ΗΠΑ – Ιράν: Το «ναυάγιο» της συμφωνίας των 60 ημερών – Από τις πανηγυρικές υποσχέσεις στο απόλυτο αδιέξοδο Λήρος Δεκαπενταυγούστου Ινστιτούτο Τσίπρα: Η πρόταση για «Ενεργειακή Δημοκρατία» απέναντι στους υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος Ρένα Δούρου: Επίδειξη δύναμης με μηνύματα εντός και εκτός Κουμουνδούρου Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Αυγούστου Το «παλιό, ορθόδοξο» ΠΑΣΟΚ επέστρεψε: Σκληρό μέτωπο και πυρά κατά Τσίπρα Για την έκπληξη πάει ο Σαμαράς ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό
Efsyn.gr

Ξεσπά ο αδερφός της 45χρονης Σταυρούλας: «Η γυναίκα του δολοφόνου είναι χειρότερο τέρας από αυτόν» [βίντεο]

Συντετριμμένος είναι ο αδερφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη, ο οποίος αναφερόμενος στη σύζυγο του 43χρονου δολοφόνου δήλωσε ότι «είναι χειρότερο τέρας από αυτόν».
Μιλώντας στις κάμερες έξω από το δικαστικό μέγαρο στα Χανιά ο αδελφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 43χρονο δήλωσε ότι «δυστυχώς είμαι σε μια άσχημη θέση. Ούτε ήθελα να τον ξαναδώ αυτόν ούτε το δεύτερο τέρας που είναι η γυναίκα του. Εύχομαι να πάθει ό,τι χειρότερο μπορεί να πάθει».
Με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις της συζύγου του 43χρονου για την Σταυρούλα Λεβεντάκη, ο αδερφός του θύματος δήλωσε ότι «θα καταθέσω μήνυση και στη γυναίκα του γιατί δεν είναι πρέπον να μιλά για ανθρώπους που δεν ζουν και να προσβάλει έτσι. Τη θεωρώ χειρότερο τέρας και από αυτόν με τη δήλωση που έκανε».
Αναφορικά με την προσπάθεια του 43χρονου να ρίξει ευθύνες στον ίδιο σχετικά με την εξαφάνιση της 45χρονης, ο αδερφός της δήλωσε ότι «Και αυτός και η γυναίκα του συνεχίζει, αλλά όπως λένε «ο έξυπνος παραδέχεται ο χαζός επιμένει».

Οι δηλώσεις της συζύγου του 43χρονου δολοφόνου
Υπενθυμίζεται ότι χθες, η σύζυγος του 43χρονου καθ’ομολογία δράστη της γυναικοκτονίας, μιλώντας στο Mega δήλωσε μεταξύ άλλων για την Σταυρούλα Λεβεντάκη:
«Ναι μωρέ, τη θυμάμαι. Αφού ερχότανε, έκανε τσεκ στο σπίτι… Εντάξει, ήταν μια περίεργη γυναίκα, εννοείται. Δεν ήτανε 100% (στα συγκαλά της). Ήταν παράξενος άνθρωπος. Αλλά εμείς πηγαίναμε με τα νερά της. Στους λογαριασμούς μας ήμασταν τυπικοί, όλα αυτά θα αποδειχθούν. Ούτε μέρα, ούτε στιγμή δεν αργήσαμε να της πληρώνουμε τα ενοίκιά της, τα νερά της, τα ρεύματά της, ό,τι μας έλεγε. Στο όνομά μας. Το σπίτι πεντακάθαρο, περιποιημένο… Είμαστε δυο άνθρωποι σε τόσο μεγάλο σπίτι, που της το είχαμε πει κιόλας: ”Εντάξει, δεν το χρειαζόμαστε, αλλά εντάξει, αφού θέλεις να το νοικιάσεις ολόκληρο, το παίρνουμε”. Τι να κάνουμε; Εμείς έτσι κι αλλιώς, άλλο ένα συμβόλαιο θέλαμε. Τρία χρόνια ήμασταν, θέλαμε άλλα τρία χρόνια και μετά, της λέω, έτσι κι αλλιώς θα φύγουμε, πάμε στο δικό μας. Δεν έχουμε λόγο να κάτσουμε εδώ!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...