Τελευταία νέα
Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Νίκος Μωραΐτης για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας τούς έριξε ένα τεράστιο Χ , δεν θα αυτοκτονήσει με τα “παλτά” του παρελθόντος»
Filathlos.gr

Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Πράσινο Ακρωτήρι στο Μαϊάμι για τους «32» του Μουντιάλ, με τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην ενδεκάδα.
Ο 39χρονος σούπερ σταρ είχε μπει αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι με την Ιορδανία και αφού πήρε κάποιες ανάσες, βρίσκεται και πάλι στο αρχικό σχήμα.
Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Μαρτίνες, Μεδίνα, Μακ Άλιστερ, Φερνάντες, Ντε Πολ, Αλμάδα, Μέσι, Μαρτίνες

Πράσινο Ακρωτήρι: Βοζίνια, Μορέιρα, Πίκο, Ντίνεϊ, Καμπράλ, Λενίνι, Μέντες, Ντουάρτε, Ντουάρτε, Καμπράλ, Ντα Κόστα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...