Τελευταία νέα
Θυσίασαν την πολιτιστική κληρονομιά για τα κέρδη των ιδιωτών – Πυρά από σύσσωμη την αντιπολίτευση Πλεύρης για νέα σεξιστική επίθεση Κυριαζίδη σε Κωνσταντοπούλου: «Αυτή η φράση δεν λέγεται με κανέναν τρόπο» ΑΑΔΕ: Πρόστιμα άνω του 1 εκατ. ευρώ και διήμερα λουκέτα σε επιχειρήσεις σε Πάρο, Κέρκυρα και Ρόδο Πλεύρης: Σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να λέγονται όσα είπε o Κυριαζίδης στην Κωνσταντοπούλου Αλέξης Τσίπρας: Η μεγάλη προοδευτική σύναξη στο σχέδιο για την τεράστια μεταρρύθμιση του κράτους Δημοκράτες: Αποχώρησε μόλις έγινε βουλευτής η αντιπρόεδρος Μυρτώ Κοροβέση Ο Τραμπ στηρίζει τον Ερντογάν και αγνοεί τον Μητσοτάκη Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισηγήθηκε άρση ασυλίας της Κωνσταντοπούλου Κυπριακό: Ξεκίνησε η τριμερής Γκουτέρες, Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν – Συνάντηση καθοριστικής σημασίας Πάρος: Καταγγελίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον ΧΥΤΑ Αλέξης Τσίπρας: Το παρασκήνιο και οι συμβολισμοί στην εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης που έδωσαν το παρών Ε.Ε.: Η διστακτική Ιταλία κινδυνεύει να χάσει αμυντικά κονδύλια του SAFE
Efsyn.gr

Ολυμπιακός: Κοντά σε Γκουστάβο Σα

Με… πατημένο το γκάζι φαίνεται πηγαίνει ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά και μετά την επικείμενη συμφωνία με τον Στέφαν Ορτέγα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι έτοιμη να προσθέσει έναν μεσοεπιθετικό, τον 21χρονο αρχηγό της Φαμαλικάο, Γκουστάβο Σα. Ο ταλαντούχος Πορτογάλος, με χρηματιστηριακή αξία 25 εκατομμυρίων ευρώ, βέβαια, όπως ανέφεραν σε ρεπορτάζ τους χθες, τόσο η «Ojogo», όσο και η «Abola», θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (το ποσόν αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους) και θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό για τη σεζόν που αρχίζει, ίσως και για το πρώτο εξάμηνό της μόνο! Αν και αυτό το τελευταίο είναι κάτι που δεν συνηθίζεται…
Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να είναι πολύ προχωρημένη και όπως σημειώνουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα από το Κόμο, όπου βρίσκεται η αποστολή της νυν ομάδας του για φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να ταξιδέψει πρώτα για την Αγγλία και κατόπιν για την Ελλάδα.
Την ίδια ώρα, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού «παίζει» και το όνομα του Γιασίν Τιτραουί, που ανήκει στη Σαρλερουά. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σε διαπραγμάτευση με τη βελγική ομάδα και αφού αρχικά απορρίφθηκε η αρχική πρόταση των 7 εκατομμυρίων ευρώ, απεστάλη και νέα προσφορά η οποία είναι στα 8 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 σε μπόνους. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα βελγικά μίντια, αυτή η πρόταση βρίσκει θετική ανταπόκριση από τη Σαρλερουά, ωστόσο, ο 23χρονος Αλγερινός χαφ φέρεται να ζήτησε λίγες μέρες διορία μέχρι να δώσει την απάντησή του. Ο λόγος είναι ότι αναμένει κάποια κρούση από πιο δυνατό πρωτάθλημα και δη την Πρέμιερ Λιγκ.
Για τη μεσαία γραμμή τους, οι Πειραιώτες αναζητούν και άλλες εναλλακτικές. Μια περίπτωση που ακούγεται είναι αυτή του Αντέμ Ζοργκάν της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Πρόκειται για 26χρονο Αλγερινό διεθνή μέσο, με χρηματιστηριακή αξία που υπολογίζεται στα 12 εκατ. ευρώ και μπορεί να βοηθήσει κυρίως στη θέση «8».
Χθες, έφτασε στην Ελλάδα ο Στέφαν Ορτέγα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει, πιθανόν, τον βασικό τερματοφύλακα της πειραϊκής ομάδας. «Πήρε καιρό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αλλά η οικογένεια Μαρινάκη με ήθελε πολύ.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δω το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Έχω ξαναβρεθεί στην Ελλάδα με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, οπότε ξέρω τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο της ομάδας. Πρώτα από όλα, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον πρώτο βασικό στόχο, που είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έπειτα πρέπει να είμαστε πάντα πρωταθλητές εδώ», τόνισε ο Γερμανός τερματοφύλακας στις πρώτες δηλώσεις του. Ο Ορτέγα θα συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ μαζί με τους Μπάλσα Πόποβιτς και Δημήτρη Στουρνάρα και μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί τα πρώτα ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...