Τελευταία νέα
Τσίπρας: Μηνύματα για προοδευτικές συνεργασίες από το Παρίσι Διπλό χαστούκι για τον Μακρόν: Λαοθάλασσα στους δρόμους, ομόφωνο «όχι» στο σχέδιο προϋπολογισμού Τσίπρας από Παρίσι: Xρήσιμη για την πλειοψηφία η Αριστερά στην εξουσία Απορρίπτει την προανακριτική κατά Τσίπρα η κυβέρνηση Και τώρα… προεδρικές του 2028 στις ΗΠΑ: «Σφάζονται» οι Ρεπουμπλικανοί μετά τη βαριά ήττα στις ενδιάμεσες εκλογές Ψηφιακό φροντιστήριο και στην Α’ και Β’ Λυκείου: Νέες ρυθμίσεις που ενισχύουν την εκπαίδευση Χιλιάδες μαθητές και φοιτητές στους δρόμους για δημόσια και δωρεάν Παιδεία Volkswagen ID. Polo: Διαθέσιμο από 24.990 ευρώ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Νοεμβρίου Ιδιωτικό χρέος: Άγριες κόντρες… “μισή” συναίνεση- Ποια άρθρα πέρασαν με αυξημένη πλειοψηφία Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί ευθύνονται για την πτώση του χρηματιστηρίου – «Θα κάνουμε την Αμερική πιο ισχυρή από ποτέ» Τσίπρας: “Χρειάζεται η διαμόρφωση μιας αξιόπιστης προοδευτικής εναλλακτικής για την Ευρώπη”
Filathlos.gr

Οπαδική επίθεση στο Αιγάλεω με θύματα 4 νεαρούς: 40 άτομα τους χτυπούσαν με ρόπαλα

Επίθεση που συνδέεται με οπαδικά κίνητρα δέχθηκαν τέσσερις νεαροί στο Αιγάλεω τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/10), από ομάδα περίπου 40 ατόμων που κρατούσαν γκλοπ και ρόπαλα.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Σουλίου και Λήμνου, όταν οι δράστες προσέγγισαν δύο 18χρονους και δύο 21χρονους και αρχικά τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τους επιτέθηκαν με γκλοπ και ρόπαλα, προκαλώντας τους ελαφρά τραύματα.
Ειδικότερα, ένας από τους νεαρούς υπέστη εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο, δύο ακόμη τραυματίστηκαν στα χέρια, ενώ ο τέταρτος έφερε εκδορές στα χέρια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο πρώτος τραυματίας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτες. Η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...