Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Rednews.gr

Οριστικό: Στον ΣΚΑΪ τα τηλεοπτικά της Stoiximan GBL έναντι 24 εκατομμυρίων για τρία χρόνια!

Στην πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου κατέληξαν τα δικαιώματα της Stoiximan GBL για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά από μια γερή παρτίδα… σκάκι που παίχτηκε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην πλευρά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και σε αυτή της ΕΡΤ.

GAME DAY

Διεθνες | Παγκοσμιο Κυπελλο

24 ΙουΤΕΛΠαναμάς

0

Κροατία

1

24 ΙουΤΕΛΚολομβία

1

Κονγκό

0

24 Ιου22:00Ελβετία

–

Καναδάς

–

24 Ιου22:00Βοσνία-Ερζεγοβίνη

–

Κατάρ

–

Μην χάνεις είδηση.Βάλε τοστην Google

Πρόσθεσε το ATHLETIKO στην GoogleΣτην πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου κατέληξαν τα δικαιώματα της Stoiximan GBL για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά από μια γερή παρτίδα… σκάκι που παίχτηκε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην πλευρά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και σε αυτή της ΕΡΤ.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία της δημόσιας τηλεόρασης με τον ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε και από την Αγία Παρασκευή αρχικά δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συνέχισή της. Έτσι, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε πρόταση που έφτανε τα 6,2 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο, εκ των οποίων τα 3,2 θα πήγαιναν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΡΤ άλλαξε στάση, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση, όμως σε αυτή απάντησε με ρελανς το κανάλι του Φαλήρου, καθώς έφτασε στο σημείο να δώσει 24 εκατομμύρια για deal τριών ετών. Κοινώς δηλαδή, 8 εκατομμύρια για κάθε αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, οι αγώνες της κορυφαίας ελληνικής λίγκας μπάσκετ, μετά και την σημερινή απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, θα μεταδίδονται ζωντανά από την πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου μέχρι το 2029.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ψήφοι ήταν αρχικά 13 υπέρ και 1 κατά υπέρ της πλατφόρμας του Γιάννη Αλαφούζου, που έδωσε και τα περισσότερα χρήματα, αλλά στη συνέχεια αυτή η μία άλλαξε και έγιναν 14-0!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...