Τελευταία νέα
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: “Εννέα άνθρωποι κρεμάστηκαν άδικα στα μανταλάκια”-Πακέτο ίσως και άνω του 1 δισ. στη ΔΕΘ Το μήνυμα ήρθε από τους «δικούς τους»: Η Καθημερινή χαλάει το αφήγημα του Μαξίμου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ Καύσωνας στην Αττική: Οι θερμικές κάμερες κατέγραψαν πάνω από 75°C σε ταράτσες και αυτοκίνητα [βίντεο] ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Όσμαν, Μυστακίδη στο Παλατάκι Μισό καρότσι, διπλό ενοίκιο, μηδέν ζωή Δεκατρείς σφαίρες, λοιπόν Σάκης Αρναούτογλου: 24 τροπολογίες για να στηριχθούν οι παραγωγοί και τα προϊόντα της Ελληνικής γης Δημοσκόπηση Interview: ΝΔ 26,8%, σταθερά δεύτερη η ΕΛΑΣ – Διψήφια η δεξαμενή του κόμματος Σαμαρά Νέα σκιά πάνω από το Μαξίμου: Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανοίγει δεύτερο μέτωπο με ευρωπαϊκά κονδύλια Δημοσκόπηση Interview για Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8%- Τα ευρήματα για Σαμαρά Παιδεία σε… ενοικιαζόμενα τετραγωνικά: πόση άλλη υποβάθμιση; «Η ΕΛΑΣ βρίσκεται πια στο απέναντι στρατόπεδο»
Efsyn.gr

Ουκρανικό: Φονικές επιθέσεις απο Μόσχα και Κίεβο – Τουλάχιστον 14 νεκροί

Έξι νεκροί είναι ο απολογισμός ουκρανικών πληγμάτων στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, ενώ οι ρωσικοί βομβαρδισμοί σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίαςέχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Στην πόλη Σεμπέκινο του Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, πέντε άμαχοι έχασαν τη ζωή τους και 23 τραυματίστηκαν όταν ουκρανικό drone έπληξε λεωφορείο, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αλεξάντρ Σουβάεφ. Νεκροί είναι τέσσερις γυναίκες και ένας έφηβος, διευκρίνισε και συμπλήρωσε πως τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο Σουβάεφ ενημέρωσε αργότερα πως εξαιτίας ουκρανικού πλήγματος σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην πόλη Μπέλγκοροντ, ένας άνθρωπος βρήκε τον θάνατο κι άλλοι δέκα τραυματίστηκαν.
Στην Ουκρανία, οι αρχές ενημέρωσαν πως τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων σε διάφορα σημεία της επικράτειας.
Ειδικότερα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε εγκαταστάσεις επιχείρησης που βομβαρδίστηκε στην Οδησσό (νοτιοδυτικά), ανέφερε μέσω Telegram ο περιφερειάρχης Όλεχ Κίπερ, κοινοποιώντας εικόνες που δείχνουν κατεστραμμένα οχήματα και πυροσβέστες να επιχειρούν στην περιοχή.
Στο Πάβλοχραντ της περιφέρειας Ντνιπροπετρόφσκ (ανατολικά), δύο άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και εννέα τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ολεξάντρ Χανζά.
Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (νότια), σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ιβάν Φέντοροφ.
Στο Κραματόρσκ, μία από τις δύο μεγάλες πόλεις της ανατολικής περιφέρειας Ντονέτσκ που απομένουν υπό ουκρανικό έλεγχο, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό, ανέφερε η αστυνομία.
Επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός ρωσικής επίθεσης στη Χερσώνα της νότιας Ουκρανίας, σύμφωνα με την περιφερειακή διοίκηση.
Σχεδόν 4 ½ χρόνια μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, το τέλος του πολέμου δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, καθώς οι διπλωματικές προσπάθειες με στόχο την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας έχουν βαλτώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...