Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τη φερόμενη συμφωνία για τη Μονή Σινά Η Ναταλία Γερμανού κατά Λαζαρίδη για την επίθεση στην Γιαννακοπούλου: «Ήταν ντροπιαστικό – Όλο και πιο κάτω…» Basketball League: Με ανατροπή η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας Ύποπτο αντικείμενο στα Εξάρχεια – Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Σόλωνος και Ιπποκράτους Και η Μαδρίτη στους δρόμους – Χιλιάδες πολίτες ενάντια στην αναδιάρθρωση των συντάξεων [εικόνες – βίντεο] Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για τα σκάνδαλα: «Παριστάνετε τους ουδέτερους σε υποθέσεις παρανομίας που οι ίδιοι δημιουργήσατε» ΠΑΣΟΚ για συμφωνία Σινά: «Αναφέρεται μόνο σε νομικό καθεστώς και πνευματικό χαρακτήρα – Δημοσιεύστε το κείμενο» Σ.Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη μεταμορφώνεται σε ισχυρό περιφερειακό κόμβο καινοτομίας και ανάπτυξης Κουφονικολάκου κατά Μαρινάκη για σκάνδαλα: «Παριστάνετε τους ουδέτερους σε υποθέσεις παρανομίας που οι ίδιοι δημιουργήσατε» Κουφονικολάκου: Εξοργιστικό κύριε Μαρινάκη, να παριστάνετε τους ουδέτερους σε υποθέσεις παρανομίας που εσείς δημιουργήσατε ΥΠΕΞ κατά Τουρκίας για μουφτήδες: «Υποκριτικό να μας παραδίδει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» Τουρκία: Πρόταση στην Αίγυπτο για θαλάσσιες ζώνες -«Θα κερδίσετε 15.000 τ.χλμ. περισσότερα»
Efsyn.gr

Ο Άγιαξ υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του «φιλική» ήττα

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός, στο τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους, καθώς «λύγισε» με 1-0 από τον Άγιαξ στο προπονητικό κέντρο του «Αίαντα» («Ντε Τόεκομστ»).
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε αυτή τη φορά τους «βασικούς» (ένα 24ωρο μετά τη νίκη με 3-1 επί της Φορτούνα Σιτάρντ), ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής (15 λεπτά) και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», τον Τζοέλ Ρόκα. Τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ολλανδία είναι προγραμματισμένα στις 24 Ιουλίου με την Αντβέρπ και στις 25 Ιουλίου με την Αλκμάαρ.
Η εξέλιξη της αναμέτρησης
Ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 5’ με τον Γιάρεμτσουκ, όμως το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Πάες που έδιωξε με το πόδι. Η ολλανδική ομάδα είχε τις δικές της καλές στιγμές με τους Ντόλμπεργκ (13’), Γκοντς (24’) με τον Πόποβιτς να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις.
Στο 69’ ο Γιάρεμτσουκ είχε άλλη μία καλή ευκαιρία, αλλά το πλασέ του κόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ την άμυνα του Άγιαξ, ενώ στο 74’ ο Καρίτσο είχε ένα πολύ καλό πλασέ στο δοκάρι.
Το γκολ που έκρινε εντέλει το φιλικό σημείωσε στο 80’ ο Έντβαρντσεν με πλασέ που κόντραρε και πάνω στον Μαφέο και κατέληξε στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πόποβιτς για το τελικό 1-0 υπέρ του «Αίαντα».
Κίτρινες: 89’ Ουαζάνε – 41’ Έσε
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΓΙΑΞ (Μίτσελ Σάντσεθ): Πάες (61’ Χέρκενς), Ρόσα (68’ Γκαέι), Μπάουμαν (68’ Τζόνσον), Μπλιντ (68’ Αμπντάλα), Βίνταλ (61’ Κάπλαν), Ρεγκίερ, Μπερχάους (68’ Καρίτσο), Κλάασεν (68’ Ουαζάνε), Ντόλμπεργκ (46’ Κοναντού), Γκλουκ (68’ Ενρίκε), Γκοντς (68’ Έντβαρντσεν).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πόποβιτς, Μαφέο, Σμαΐλοβιτς (67’ Γκουτσίδης), Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία (75’ Φίλης), Έσε, Ροντινέι, Τσικίνιο, Φορτούνης (75’ Ρόκα), Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...