Τελευταία νέα
Κρήτη: Τέσσερις συλλήψεις Ισραηλινών σε πάρτι στην Ελούντα με ροζ κοκαΐνη Κυκλοφοριακό χάος ξανά στην Αττική: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα [βίντεο] Στον Αγιο Δημήτριο Μπραχαμίου ο Μητσοτάκης – Συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για Μονή Σινά ΣΥΡΙΖΑ:Μια νέα σελίδα ανοίγει στη Σερβία, με τη σφραγίδα των κινημάτων και της νέας γενιάς Masdar: Μεγάλη εξαγορά φωτοβολταϊκού έργου στην Ελλάδα Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη:Αν υπήρχε πρωτάθλημα αυτοαποθέωσης, θα σήκωνε το κύπελλο κάθε Κυριακή ΕΛΑΣ: Πόσους κτηνοτρόφους ακόμη πρέπει να χάσουμε για να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της; Φιλιππίνες: Στοιχεία ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ήταν «σεξουαλικός παραβάτης του χειρίστου είδους» Η ΕΛΑΣ ζητά παραίτηση Βρούτση για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ Ο Σαντάμ Χαφτάρ μετά το τουρκολιβυκό μνημόνιο ξαφνικά στο Κάιρο Η Γιουνάιτεντ νοσεί Δούκας για Σερβία: Μόνο αισιοδοξία εμπνέει η “Φοιτητική Λίστα”
Vipnews.gr

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τίμησε την επιτυχημένη εκδήλωση της Lions Club

H λέσχη Lions Club Εκάλης διοργάνωσε στο Ekali Club μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα «Ευζωία και μακροζωία: γονίδια ή τρόπος ζωής».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο επιστήμονας και μέλος της Λέσχης, Δρ Στάθης Γκόνος, Διευθυντής του Ινστιτούτου Χημικής Βιολογίας και Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Με σαφή, ουσιαστικό και τεκμηριωμένο λόγο ανέπτυξε τη σχέση της ευζωίας και της μακροζωίας με τα γονίδια και τον τρόπο ζωής.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία και την επικαιρότητα του θέματος. Ενθουσιασμένος από την παρουσίαση, προσκάλεσε τον Δρ Γκόνο να συμμετάσχει στη θεσμική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας για την ανάπτυξη υγειονομικού πλαισίου σχετικά με τις θεραπείες αντιγήρανσης. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τον ουσιαστικό ρόλο των Lions στην υπηρεσία της κοινωνίας και στην ανάδειξη σημαντικών ζητημάτων δημόσιας υγείας. Μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της, η Λέσχη συμβάλλει ενεργά στην πρόληψη, στην ποιότητα ζωής και στη γενικότερη κοινωνική ευημερία. Τη δυναμική παρουσία και την εξωστρεφή πορεία της Λέσχης ανέδειξε και η σημαντική διεθνής διάκριση του Προέδρου της, κ. Γιάννη Χουρδάκη, με το «MISSION 1.5 – Membership Rockstar Award» των Lions Clubs International.
Η αναγνώρισή του ως ενός από τους 150 Lions παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη συμβολή στην ένταξη νέων μελών αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο και σημαντική διάκριση για τη Λέσχη. Σε συνδυασμό με την επίτευξη των 120 μελών, επιβεβαιώνει τη μεγάλη επιτυχία και τη δυναμική πορεία της. Η ανάπτυξη μιας Λέσχης Lions δεν είναι απλώς ζήτημα αριθμών. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας, προσωπικής προσπάθειας, εξωστρέφειας και προσήλωσης στις αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί σταθερό πυλώνα της δράσης και της ταυτότητας της Λέσχης. Η διεθνής αυτή διάκριση τιμά τον κ. Γιάννη Χουρδάκη και αναδεικνύει το έργο και τη συνολική παρουσία της Lions Club Εκάλης.
Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφίες: papadakispress/ Γιώργος Παπαδάκης

The post Ο Άδωνις Γεωργιάδης τίμησε την επιτυχημένη εκδήλωση της Lions Club appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...