Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Filathlos.gr

Ο Βίντα, μέσω εθνικής Κροατίας, άνοιξε τον δρόμο για να συνεχίσει στην ΑΕΚ

Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύματα από την Κροατία ανέφεραν ότι ο Ντομαγκόι Βίντα έχει πρόταση από την εθνική Κροατίας για να μπει στο τιμ του Ζλάτκο Ντάλιτς ως βοηθός μιας και υπάρχει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ από το «jutarnji.hr», όμως, ο αμυντικός της ΑΕΚ ενημέρωσε την ομοσπονδία της χώρας του και τον ίδιο τον Ντάλιτς προσωπικά ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο Βίντα ευχαρίστησε τον Ντάλιτς και μετέφερε στην εθνική Κροατίας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά στην καριέρα του 105 συμμετοχές, ότι είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο τώρα καθώς το πλάνο του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο είτε στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, είτε σε άλλη χώρα», αναφέρουν ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της Κροατίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...