Τελευταία νέα
Άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή Θ. Κοντογεώργης: Η κυβέρνηση θα στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις απέναντι στην ενεργειακή κρίση Γεωργιάδης: «Απολύτως ψευδές» το δημοσίευμα για πλασμαφαίρεση – Επανέρχεται ο Πολάκης Στις ΗΠΑ ο Σι Τζινπίνγκ για τη συνάντηση με Τραμπ – Τα θέματα στην ατζέντα και τα εμπόδια Μ. Κατρίνης: Δικαιολογίες από Μαξίμου για να μη λάβει μέτρα για την ακρίβεια ΕΛ.Α.Σ.: Στόχος μια Ελλάδα που παράγει τεχνολογία και όχι μια Ελλάδα φθηνότερων επιστημόνων ΚΚΕ: Εξοργιστικά προκλητικός ο «ψευτοκαυγάς» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και κόμματος Τσίπρα για το «τι επιτρέπει η ΕΕ» Κωνσταντοπούλου κατά ΠΑΣΟΚ: «Μπράβο Ανδρουλάκη για τη χείρα βοηθείας στη ΝΔ» Χαρίτσης για το αν θα πάει στην ΕΛΑΣ: «Κοινά σημεία υπάρχουν, υπάρχουν και αποκλίσεις» Κεσσές: Ασυγχώρητη αδράνεια Μπακέλα για τη μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για κατασκοπεία Προκαλούν οι Τούρκοι για την άλωση της Τριπολιτσάς: “Συστηματικές σφαγές” Η απάντηση της κλινικής μετά την κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη: «Ουδέποτε παρείχαμε υπηρεσίες πλασμαφαίρεσης»
Thepressproject.gr

Ο Γεωργιάδης παραδέχεται το σφάλμα για τα νανογιλέκα – «Δεν τα παρουσίασα ως θεραπεία» ισχυρίζεται

Σε παραδοχή ότι η προώθηση των περίφημων «νανογιλέκων» μέσω τηλεπωλήσεων αποτέλεσε λάθος προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επανερχόμενος στο ζήτημα με αφορμή την πρόσφατη αντιπαράθεσή του με τη Μαρία Καρυστιανού.

Όπως αναφέρει, είχε παρουσιάσει τα προϊόντα της Nanobionic σε τρεις εκπομπές τηλεπώλησης στο Τηλεάστυ, επιλέγοντάς τα, όπως υποστηρίζει, αποκλειστικά για εμπορικούς λόγους. Όταν αντιλήφθηκε την πολιτική διάσταση που θα μπορούσε να λάβει η υπόθεση, σταμάτησε να τα προωθεί. «Ήταν ξεκάθαρα λάθος που τα έδειξα τότε λόγω της πολιτικής μου ιδιότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός υποστηρίζει ότι στις εκπομπές του δεν παρουσίασε ποτέ τα συγκεκριμένα προϊόντα ως ιατροτεχνολογικά ή ως θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ασθένειες, αλλά ως προϊόντα ευεξίας. Παράλληλα, επικαλείται δημοσιεύματα και δηλώσεις αθλητών από την περίοδο κατά την οποία η εταιρεία ήταν χορηγός της Εθνικής Μπάσκετ, υποστηρίζοντας ότι ανάλογες αναφορές για τα προϊόντα είχαν γίνει και από άλλα μέσα ή δημόσια πρόσωπα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Ας μιλήσουμε επιτέλους και για τα νανογιλέκα….
Στην ζωή μου έχω κάνει πολλά πράγματα άλλα σωστά άλλα λάθος. Γενικά κινούμαι πολύ και είμαι δραστήριος, δεν αντέχω την αδράνεια και δεν φοβάμαι να παίρνω ρίσκα. Με αυτόν τον χαρακτήρα που έχω λοιπόν είναι φυσιολογικό οι αντίπαλοι μου να βρίσκουν ευκαιρίες και να με κτυπούν και να φέρνουν τους φίλους μου σε δύσκολη θέση και από τους φίλους μου ζητώ συγγνώμη για αυτό.
Ένα λάθος του παρελθόντος μου ήταν ότι σε 3 εκπομπές τηλεπώλησης στο Τηλεάστυ τότε, επέλεξα για εμπορικούς καθαρά σκοπούς (εκπομπή τηλεπώλησης ήταν) κάποια προϊόντα -νανογιλέκα- της εταιρίας Nanobionic. Αν και τα προϊόντα ήταν πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας και ξεπούλησαν, όταν αντιλήφθηκα το μέγεθος της πολιτικής εκμετάλλευσης που θα δεχόμουν, τα σταμάτησα αλλά δεν σώθηκα από την πολιτική ζημία. Έκτοτε όποτε στριμώχνω κάποιον, τελευταίο παράδειγμα η κα Καρυστιανού, μου πετάνε και για τα “νανογιλέκα” για να με ακυρώσουν.
Ηταν όμως τελικά πράγματι τόσο κακό αυτό που έκανα;
Καταρχήν δεν τα πούλησα ποτέ ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα ή ως θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας ή για άλλες ασθένειες. Αντιθέτως σε όλες τις εκπομπές τόνιζα ότι δεν είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα αλλά προϊόντα ευεξίας. Έλεγα ότι νιώθεις υπέροχα όταν τα φοράς και σε ανακουφίζουν από διάφορους πόνους.
Αλλά για καθήστε μόνον εγώ τα έλεγα αυτά και τελικά τί εταιρία ήταν αυτή;
Σας παραθέτω μια σειρά δημοσιευμάτων από το Newsit, την Καθημερινή, το CNN Greece και δηλώσεις παικτών της Εθνικής Μπάσκετ κατά το παρελθόν που ήταν η εταιρία αυτή χορηγός της Εθνικής ομάδας, που λένε όσα έλεγα εγώ στις εκπομπές μου.
Αλλά αν τα γράφουν τα έγκριτα αυτά μέσα ή τα λένε οι αθλητές είναι οκ, αν τα έχω πει εγώ είναι κακό….
Ήταν ξεκάθαρα λάθος που τα έδειξα τότε λόγω της πολιτικής μου ιδιότητας αλλά παιδιά κάπου ώπα… : Αν νομίζει η κα Καρυστιανού ότι θα γλιτώσει από τις γελοιότητες της περί Κβαντικής Ιατρικής με τα “νανογιλέκα” κάνει μεγάλο λάθος».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...