Τελευταία νέα
ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Βύθιση ταχύπλοου στον Σαρωνικό: Συνελήφθη ο κυβερνήτης Ιράν: Λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Αλί Χαμενεΐ – Εκατοντάδες Ιρανοί δίνουν ήδη το «παρών» Καρυστιανού για αγορά γκαρσονιέρας μέσω πλειστηριασμού: “Mεμονωμένη ενέργεια πρώην συνεργάτη” Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο των Τρικάλων – «Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης» [βίντεο] Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη Τσουκαλάς: Κύριε Πρωθυπουργέ όταν θα χρειαστεί να σηκώσετε το τηλέφωνο στις 3 η ώρα τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε; Θ. Ντόκος: «Κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται πια ούτε τα μάτιά του» Κυρανάκης στα στελέχη της ΝΔ: «Κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος» Εγκώμια από Νετανιάχου μετά την επικοινωνία με Τραμπ: «Οι ΗΠΑ είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας ελευθερίας» Διπλωματική γκάφα; Η συνομιλία Ντόκου με φαρσέρ προκαλεί πολιτικό σεισμό Η Ματσάδο θέλει να επιστρέψει στη Βενεζουέλα «για να φέρει σταθερότητα» – «Το κράτος χρεοκόπησε, φάνηκε στους σεισμούς»
Elculture.gr

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία και έρχεται για ένα live στο Θέατρο Δάσους

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια στη δισκογραφία.
Ο ερμηνευτής και η παρέα του, μας υπόσχονται μία μοναδική μουσική βραδιά, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους.
Ήταν Απρίλιος του 1996 όταν κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου, πέρασα από το δισκοπωλείο Metropolis και είδα για πρώτη φορά το πρώτο μου cd στη βιτρίνα. Ήταν το «Αθώος ένοχος».
Από τότε πέρασαν 30 χρόνια. Τα τραγούδια έγιναν πολλά . Άλλαξε ο τρόπος που ακούμε μουσική.
Οι συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες άλλαξαν την πορεία μου. Υπάρχει όμως κάτι που όμως έμεινε απόλυτα ίδιο.
Η μεγάλη αγάπη μου για τις συναυλίες.
Ελάτε φέτος να γιορτάσουμε αυτά τα 30 χρόνια τραγουδιών.
Καλή αντάμωση.
Γιάννης Κότσιρας
Συντελεστές
Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης Νουάρος
Μπάσο: Σπύρος Μάζης
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Τραγούδι /Βιολί: Μαρία Μιχαλάκα
Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Σπανός
Οργάνωση Παραγωγής: Menta Art Events
Επικοινωνία: Zuma Communications
Πληροφορίες
Πέμπτη 11 Ιουνίου
Θέατρο Δάσους
Ώρα έναρξης: 21:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙA:
Γενική είσοδος: 18€
ΑμεΑ: 16€ (ένας συνοδός δωρεάν)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
– online: TicketServices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567
The post Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια στη δισκογραφία και έρχεται για ένα live στο Θέατρο Δάσους appeared first on ελculture – Θέατρο, Μουσική, Τέχνη & Πολιτισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...