Τελευταία νέα
Die Linke προς Αλέξη Τσίπρα: «Μοιραζόμαστε κοινές αριστερές ιδέες – Ευγνώμονες που έχουμε φίλους σαν εσένα» Πρόταση ΕΛΑΣ για πλαφόν κέρδους στα καύσιμα: «Φυσικά και συμφωνώ» είπε ο Χ. Κακλαμάνης του ΠΑΣΟΚ (βίντεο) Η εξαιρετικά αμφιλεγόμενη συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για την… «αμοιβαία κατάθεση κειμηλίων» ΕΛ.Α.Σ.: Γιατί η Ελλάδα δεν ζήτησε τη δυνατότητα μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα; Μητσοτάκης από Όλυμπο: Υπάρχουν πάντα πιο ψηλές κορυφές που όλοι μαζί θα κατακτήσουμε Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ υπέρ του μέτρου που προτείνει ο Τσίπρας για τα καύσιμα Έχουν χάσει την μπάλα στο ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ – Χρ Κακλαμάνης: να μπει πλαφόν στα καύσιμα, αλλά είναι δικη μου θέση οχι του κόμματος Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στην Πάτρα ΕΛΑΣ: Ζήτησε η κυβέρνηση από την ΕΕ παρέκκλιση από τον ΕΦΚ στα καύσιμα; Λιονέλ Μέσι: Έφτασε στο Μπουένος Άιρες για τον τελευταίο του «χορό» με την εθνική Αργεντινής Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: Η παραπομπή πρέπει να καταλήξει σε καταδίκη – Εξοργιστικοί Τριαντόπουλος, Αγοραστός, Φλωρίδης Η ομιλία Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO
Filathlos.gr

Ο Γιαννακόπουλος για τους Αγγελόπουλους: «Δέχθηκα σωματική επίθεση από έναν από τους δύο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την σχέση του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την μεγάλη αντιπαλότητα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να ρίξει γέφυρες, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.
Σε συνέντευξή του στους EuroInsiders, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού αναφέρθηκε αρχικά στο αν θεωρεί εφικτή μια ειρήνη ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
«Το έχω πει χιλιάδες φορές. Έχω προσπαθήσει να το κάνω πιο ανθρώπινο. Να παίξουμε ένα μονό και να στείλουμε τα χρήματα σε ένα ορφανοτροφείο. Είχα φτιάξει κασκόλ μισό Παναθηναϊκός, μισό Ολυμπιακός, που έγραφαν “όχι στην βία”. Τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους είχα ρωτήσει αν θέλουν να έρθω στο γήπεδο και να φέρω μερικά, να καθίσουμε μαζί».
Όπως υποστήριξε, ωστόσο, η προσπάθειά του δεν βρήκε ανταπόκριση από τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Μου είπαν “όχι, η ομάδα μας, οι οπαδοί μας, ο οργανισμός μας δεν είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο”. Και λυπάμαι πολύ. Δεν υπάρχει θέληση από την άλλη πλευρά. Δεν υπάρχει θέληση».
Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε μάλιστα πως στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να διατηρήσει πιο προσωπική σχέση με την οικογένεια των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, στέλνοντας ακόμη και δώρα σε προσωπικές τους περιστάσεις.
«Σε προσωπικό επίπεδο, συνήθιζα να στέλνω σαμπάνιες σε κάθε γιορτή, κάθε Χριστούγεννα, όταν γεννιούνταν τα παιδιά τους, όταν ήταν στο νοσοκομείο. Και άκουσα ότι έβγαζαν τα φυτά που τους έστελνα έξω, επειδή πίστευαν ότι είχα βάλει μικρόφωνα».
Σε ερώτηση για το αν θα ήταν διατεθειμένος να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους, ακόμη και αν εκείνοι έκαναν το πρώτο βήμα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού απάντησε θετικά, θυμίζοντας ωστόσο ένα περιστατικό που, όπως υποστήριξε, είχε συμβεί στο παρελθόν.
«Πολλές φορές είμαι έτοιμος να καθίσω στο ίδιο τραπέζι. Όταν κάθισα μία φορά στο ίδιο τραπέζι, δέχθηκα σωματική επίθεση από έναν από τους δύο. Αυτό έγινε στο γραφείο του Υπουργού Αθλητισμού πριν από μερικά χρόνια» ανέφερε.
Παρά την ένταση της αντιπαράθεσης, ο Γιαννακόπουλος έστειλε στην συνέχεια ένα διαφορετικό μήνυμα, μιλώντας για την σημασία της αγάπης και της οικογένειας.
«Το νούμερο ένα πράγμα στην ζωή είναι η αγάπη. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τα παιδιά σου είναι να τα αγαπάς. Να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει αγάπη γύρω τους. Οι γονείς σου σε αγαπούν, οι θείοι σου σε αγαπούν, τα αδέρφια σου, οι αδερφές σου, τα ξαδέρφια σου. Παίρνεις αγάπη. Και πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη ασπίδα στην ζωή. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα να προχωρήσεις».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δική του προσπάθεια να κατανοήσει την πλευρά των αδερφών Αγγελόπουλων, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Προσπαθώ να μπω στην θέση τους και να καταλάβω γιατί έχουν αυτό το “σύνδρομο της Στοκχόλμης” απέναντί μου. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...