Τελευταία νέα
Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό Μέχρι το Μαξίμου έφτασαν οι φήμες για αλλαγή ηγεσίας Κύπελλο Ελλάδας: Ποιες ομάδες που πέρασαν στη League Phase [βίντεο] Γάζα: Παλαιστίνιοι κατακρίνουν τη στάση των ΗΠΑ – «Δίνουν το ελεύθερο στον Νετανιάχου να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς» Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καρπενήσι Ανακοίνωσε Αριάγκα η ΑΕΚ: Ποιος είναι ο 28χρονος χαφ από την Ονδούρα Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Τι κατέθεσαν οι πιλότοι – «Δεν είχαμε οπτική επαφή, νομίζαμε ότι πέσαμε σε καλώδια» Μητσοτάκης και πυρκαγιές: 4,5 εκατ. στρέμματα καμένα και οι υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά Euronews: Οι Βρυξέλλες παρακολουθούν τα UFO από το 2023 Νέο «άκυρο» από το Ανώτατο Δικαστήριο σε προσφυγή του Τραμπ κατά της καταβολής αποζημίωσης για σεξουαλική επίθεση Μετά την πώληση Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ πήρε 17χρονο Έλληνα από τη Ντόρτμουντ Θρήνος στη Ζιμπάμπουε: Ο απολογισμός του ναυαγίου φέρι ανέρχεται σε 92 νεκρούς 
Filathlos.gr

Ο Καλάθης επιστρέφει στην Εθνική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Νικ Καλάθης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα μετά από δύο χρόνια, ενόψει των κρίσιμων αγώνων με Ουκρανία και Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο 37χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για τα παιχνίδια με την Ουκρανία στη Ρίγα (28/8) και την Ισπανία στο Telekom Center Athens (31/8). Η τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Στην αποστολή αναμένεται και ο Ντόρσεϊ, ο οποίος θα είναι ο νατουραλιζέ, ενώ εκτός θα μείνουν οι Γουόκαπ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.
Αντίθετα, δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Κώστας Σλούκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης, λόγω τραυματισμών. Αμφίβολη παραμένει και η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Κώστας και Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Εκτός λόγω υποχρεώσεων με το North Carolina θα είναι οι Νεοκλής Αβδάλας και Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Μήτογλου, Καλαϊτζάκης και Φλιώνης.
Οι κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, με την προετοιμασία να ξεκινά την επόμενη. Η Εθνική θα δώσει και δύο φιλικά, με Πολωνία (22/8) και Κύπρο (24/8).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...