Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

«Ο Καλογερόπουλος ετοιμάζεται για Μόντσα»

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος φαίνεται πως ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Ιταλία, καθώς σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα έχει συμφωνήσει με τη Μόντσα.
Ο 22χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος Ιουνίου, καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Βασικός λόγος ήταν η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει σε μία ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Καλογερόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2021, μετρώντας συνολικά 17 συμμετοχές. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στον Βόλο, όπου πήρε σημαντικό χρόνο και κατέγραψε 63 εμφανίσεις.
Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στον Ολυμπιακό και είχε 13 συμμετοχές, εκ των οποίων οι επτά ως βασικός, με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.
Πλέον, όλα δείχνουν πως ο 22χρονος θα συνεχίσει στη Μόντσα, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Excl. – Agrreement in principle between #Monza and the centre-back Alexios #Kalogeropoulos (born in 2004). The greek player will leave #Olympiacos as a free agent. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) May 27, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...