Τελευταία νέα
Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα Βρετανία: Ο Μπέρναμ παραδέχθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας – «Όχι, δεν ένιωσα ντροπή» Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής 
Newsit.gr

Ο Κουτσούμπας με τη νεολαία στο TikTok για τα «κοστολογημένα προγράμματα» των άλλων κομμάτων: Η ζωή μας δεν είναι Excel

Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Λιπάσματα Δραπετσώνας βρέθηκε το Σάββατο (20.06.2026) ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου είχε συζήτηση με νέους για τα ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία ενόψει των εκλογών.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, απαντώντας σε ερώτηση για τις προεκλογικές προτάσεις πολιτικών αρχηγών και τις εξαγγελίες που παρουσιάζονται ως «κοστολογημένες», έδωσε το στίγμα του ΚΚΕ με μια χαρακτηριστική αποστροφή: «Η ζωή μας δεν είναι Excel».
Στο απόσπασμα που αναρτήθηκε στο TikTok, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει τις προτάσεις που απευθύνονται στη νεολαία, από μέσα μεταφοράς έως άλλες παρεμβάσεις, οι οποίες προβάλλονται ως οικονομικά τεκμηριωμένες.
«Τις κοστολογημένες προτάσεις όπου τις ακούτε, και από όποιον τις λέει, να φεύγετε μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@twra_kke
«Η ζωή μας δεν είναι excel!» – Ο Δ. Κουτσούμπας απαντάει σε νέους και νέες για τα «κοστολογημένα προγράμματα» των άλλων κομμάτων Ο Δ. Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βρέθηκε το Σάββατο 20/6 στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας, στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νέους ανθρώπους για ό,τι τους απασχολεί. Δίνουμε στη δημοσιότητα απόσπασμα από ένα μικρό «πηγαδάκι» που στήθηκε με αφορμή τις δήθεν «κοστολογημένες» προτάσεις των άλλων κομμάτων για τη νεολαία.
♬ original sound – Τώρα ΚΚΕ!

 
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υποστήριξε ότι πίσω από τη συζήτηση περί κόστους κρύβεται, κατά το ΚΚΕ, η ίδια πολιτική λογική: «Το κόστος είναι μόνο για τον λαό και για τη νεολαία. Αυτοί κρατάνε τα κέρδη για τους λίγους. Για τους μεγάλους, για τα μεγάλα συμφέροντα».
 
To άρθρο Ο Κουτσούμπας με τη νεολαία στο TikTok για τα «κοστολογημένα προγράμματα» των άλλων κομμάτων: Η ζωή μας δεν είναι Excel δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...