Τελευταία νέα
Κυβέλη Μάρδα για Αλέξη Τσίπρα: «Αυτό που με έπεισε ήταν η ενσυναίσθησή του» – Στο τραπέζι η κάθοδος στις εκλογές Παπασταύρου: Ξεκίνησαν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική Το Ομάν ρυμουλκεί δεξαμενόπλοιο που δέχθηκε επίθεση – Αγνοούνται δύο μέλη του πληρώματος [βίντεο] Στ. Παπασταύρου: Ξεκίνησαν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση στα σχέδια Κασιδιάρη για εκλογική κάθοδο Οργή Δούκα για τις ύβρεις Τσαγκαρουσιάνου (Lifo) εναντίον του, επειδή έκανε ανάρτηση για τον Μαζωνάκη ΤτΕ: Καλπάζουν οι τιμές των διαμερισμάτων – Αύξηση κατά 5,5% στο β’ τρίμηνο του 2026 Ταχιάος για ζημιές σε κτίρια της Κυψέλης: Η πρώτη πραγματογνωμοσύνη από το ΤΕΕ μέσα στην εβδομάδα Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση πιάστηκε με τη “γίδα στην πλάτη” και ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να θολώσει τα νερά Συγκινεί το μήνυμα της Dara για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci ήταν το soundtrack των παιδικών μου χρόνων» Κ. Μπακογιάννης: Λύση εδώ και τώρα για τους κατοίκους της Κυψέλης Συμφωνία Metlen – Petronas για 0,6 bcm LNG ετησίως από τη Μαλαισία
Efsyn.gr

Ο Νατσιός διαψεύδει τα σενάρια περί διάσπασης της Νίκης

«Fake news» χαρακτήρισε τα όσα διακινούνται, όπως είπε, σχετικά με ενδεχόμενη διάσπαση της «Νίκης», ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.
Παράλληλα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση του νερού, στο μεταναστευτικό, ενώ επανέλαβε τις θέσεις του σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνας Μιχαηλίδου.
Για την επέκταση των αρμοδιοτήτων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στη διαχείριση του νερού, ο κ. Νατσιός επανέλαβε ότι η κυβέρνηση διαγράφει τον όρο «δημόσιο αγαθό» για να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα.
«Όλα όσα λέει η κυβέρνηση περί μη ιδιωτικοποίησης είναι ψέμα. Όπως έλεγαν “κινητικότητα” στο Δημόσιο και εννοούσαν απολύσεις, έτσι και τώρα βαπτίζουν το ψάρι κρέας. Αποφασίζουν και διατάζουν, καταστρατηγώντας ακόμα και τη γνώμη των δημοτικών συμβουλίων», είπε.
Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, υποστήριξε πως στο νομοσχέδιο για το νερό, περιλαμβάνεται διάταξη η οποία, όπως είπε, σε συνδυασμό με προγενέστερα Προεδρικά Διατάγματα, επιτρέπει να δημιουργηθούν «εγκαταστάσεις υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων έως 300 ατόμων σε περιοχές γενικής κατοικίας».
Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνας Μιχαηλίδου, επανέλαβε μεταξύ άλλων, πως «η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι δεν υπάρχει η ελληνική οικογένεια του μέλλοντος. Εφόσον προΐσταται του υπουργείου Οικογένειας και αρνείται την οικογένεια, για λόγους ευθιξίας έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ή ο πρωθυπουργός, αν είχε ρωμέικο ήθος, θα την είχε στείλει στο σπίτι της».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...