Τελευταία νέα
Ε. Λιακούλη: «Πρωτοφανές: Η Κυβέρνηση εργαλειοποιεί τους δικηγόρους στη μεταναστευτική πολιτική» Κιλκίς: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο Με κλεμμένα οχήματα «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία – Εξαρθρώθηκε σπείρα με λεία 370.000 ευρώ Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών
Filathlos.gr

«Ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση με τον Ρεμπρόφ»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς δημοσίευμα από την Ουκρανία αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, για την έναρξη της συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Ο Παναθηναϊκός πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε από την Ουκρανία σχετικά με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, το οποίο τον συνέδεε με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο παιχνίδι όμως της πρόσληψης του Ουκρανού τεχνικού φαίνεται πως βρίσκεται και μία ακόμη ομάδα.
Ο δημοσιογράφος Βολοντίμιρ Ζβέροφ κατονόμασε τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.
Οπως χαρακτηριστικά τονίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος στην εκπομπή του, ο Παναθηναϊκός εξέταζε για μεγάλο χρονικό διάστημα την περίπτωση του Ρεμπρόφ, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι εκείνος που ενδιαφέρεται σε μεγαλύτερο βαθμό από τους «πράσινους», προσκαλώντας μάλιστα τον 51χρονο τεχνικό σε συνάντηση.
«Οι Έλληνες έγραφαν ότι εκπρόσωπος του Ρεμπρόφ είχε συνάντηση με τον Παναθηναϊκό. Από όσο γνωρίζω, υπήρξε και πρόσκληση από τον Ολυμπιακό για συνάντηση», ανέφερε ο Ζβέροφ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...