Τελευταία νέα
Βουλή: Υπερψηφίστηκαν στην Επιτροπή Εξωτερικών και ‘Αμυνας τρεις στρατιωτικές συμφωνίες Μητσοτάκης για στεγαστική κρίση: Ευρωπαϊκό το πρόβλημα – Να υπάρξει πολιτική συμφωνία για τα μέτρα ΕΛΑΣ για 120 δόσεις: “Το κράτος αισχροκερδεί – Επιβαρύνει την οφειλή με επιτόκιο 5,8%” Μονομαχία Μπολσονάρο – Λούλα στις 25 Οκτωβρίου Η «πλούσια» δήλωση Πόθεν Έσχες της πρώην ευρωβουλευτού και το κράτος που καλείται να πληρώσει τα «σπασμένα»: 230 αγωγές αποζημιώσεων και «λογαριασμός» 900.000 ευρώ για την διαρροή των στοιχείων στο “Ασημακοπούλου gate” Αποστολάκη: “Οξύμωρο να συγκυβερνήσουμε με αυτούς που αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε” Κέρκυρα: Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο μια 69χρονη Ελιγμός Σάντσεθ: Περνάει νέα μέτρα για τη στεγαστική κρίση πριν τις πρόωρες εκλογές στην Ισπανία Άδ. Γεωργιάδης: «Μοντέλο Καλύμνου» για τα νοσοκομεία των νησιών – Εγκαινιάστηκε η νέα Καρδιολογική Κλινική Πιερρακάκης: 18 influencers έχουν μηνυθεί για παράνομο τζόγο – «Οι κανόνες ισχύουν παντού και για όλους» Ανδρουλάκης από Οροπέδιο Λασιθίου: «Το κράτος πρέπει να δράσει γρήγορα με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο» Ο Γιάννης Στουρνάρας “μυρίζεται” πτώση Μητσοτάκη και παίρνει αποστάσεις
Filathlos.gr

Ο Πάουλο Νόγκα νέος Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ενίσχυση της Ακαδημίας του, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Πάουλο Νόγκα στη θέση του διευθυντή.
Οι Πειραιώτες επέλεξαν έναν καταξιωμένο παράγοντα, με θητεία σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Πόρτο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Παρί Σεν Ζερμέν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανάληψη της διεύθυνσης της ακαδημίας από τον καταξιωμένο Πάουλο Νόγκα.
Ο Πορτογάλος, γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου 1955, αγωνίστηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 12 χρόνια, πριν ακολουθήσει καριέρα στον χώρο της ανάπτυξης ακαδημιών. Διετέλεσε διευθυντής της Ακαδημίας της Πόρτο (2013-2017), εργάστηκε στη Shandong Luneng Taishan, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν.
Από το 2020 έως το 2025 βρέθηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως επικεφαλής στρατηγικής, αξιολόγησης και ανάπτυξης ταλέντων, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της Ακαδημίας του συλλόγου ως μίας από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής.
Ο Πάουλο Ζόρζε ντος Σάντος Νόγκα είναι πτυχιούχος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διαθέτει δίπλωμα αθλητικού διευθυντή από την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και μεταπτυχιακό τίτλο Technical Director.
Βοηθός του, δίπλα στον Deputy Head of Academy Νίκο Τοπολιάτη, θα είναι ο Φρανσίσκο Βελέζ Ντε Λίμα, ο οποίος έχει εργαστεί στη Vitória SC, με εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής και ως team manager της ομάδας Κ19.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...