Μεταγραφικό μπαμ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που πριν λίγες ώρες έκλεισε τον Τσέντι Όσμαν από τον Παναθηναϊκό, με κίνηση συνολικού κόστους 11 εκατομμυρίων.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Μυστακίδης κινούμενος με αποφασιστικότητα ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την αγορά των δικαιωμάτων του Τούρκου φόργουορντ, Τσέντι Οσμαν, με ένα ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ.
Ο Οσμαν συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του βορρά, με απολαβές που αυξάνονται κλιμακωτά. Αρχίζει από 2,5 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη σεζόν, 3 εκατομμύρια ευρώ την δεύτερη και 3,5 την τρίτη σεζόν.
Η ειδηση έγινε γνωστή αρχικά από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αποχαιρέτησε τον Όσμαν δηλώνοντας έκπληκτος από την απόφασή του να ζητήσει την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό.
Η μεταγραφή του ΠΑΟΚ είναι ενδεικτική των προθέσεων του Τέλη Μυστακίδη και είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη υπάρχει συζήτηση και για τον Βασίλη Τολιόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
