Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Goalpost.gr

Ο Σάκης Τζήμας κάλυψε τον λογαριασμό φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου (pic)

Τον λογαριασμό του φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου κάλυψε ο Σάκης Τζήμας όπως σχετικά ενημέρωσε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
“Δεν είναι η πρώτη φορά – ούτε θα είναι η τελευταία. Ο Σάκης Τζήμας έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν αποτελεί επικοινωνιακό εργαλείο, αλλά στάση ζωής. Αμέτρητες δωρεές σε συλλόγους, ιδρύματα και ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη φέρουν την υπογραφή του, πάντα μακριά από φανφάρες και εντυπωσιασμούς.
Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για το σπουδαίο και αθόρυβο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Ορφανοτροφείου Βόλου. Με συνεχόμενες δωρεές, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αγάπης, ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας.
Ο ίδιος, αλλά και ο Ολυμπιακός Βόλου, δηλώνουν παρόντες σε κάθε προσπάθεια που στηρίζει παιδιά, φτωχούς, ευάλωτους συμπολίτες και δομές που προσφέρουν πραγματικό κοινωνικό έργο. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.
Άλλωστε, αυτή τη φιλοσοφία υπηρετεί εδώ και χρόνια, τόσο μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, όσο και σήμερα, από τον θεσμικό ρόλο του ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μια πορεία που αποδεικνύει ότι η κοινωνική προσφορά δεν έχει τίτλους, αλλά συνέπεια”.
Το άρθρο Ο Σάκης Τζήμας κάλυψε τον λογαριασμό φυσικού αερίου του Ορφανοτροφείου Βόλου (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...