Τελευταία νέα
Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα Βρετανία: Ο Μπέρναμ παραδέχθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας – «Όχι, δεν ένιωσα ντροπή» Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής 
Rednews.gr

Ο Σέχου στο προσκήνιο για τα χαφ

Μετά την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ουνάι Λόπεθ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση λύσεων για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Νόα Καντιού της Λοριάν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καταγράφοντας την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Στο μεταγραφικό κάδρο βρίσκεται και ο Γιούλιαν Σέχου, διεθνής μέσος της Εθνικής Αλβανίας και βασικό στέλεχος της Βίτζεβ Λοτζ. Όπως αναφέρει η αλβανική ιστοσελίδα «Panorama.com.al», ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, αν και η απόκτησή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Ο 27χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον πολωνικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2028, γεγονός που ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της Βίτζεβ Λοτζ και καθιστά δύσκολη οποιαδήποτε προσπάθεια παραχώρησής του χωρίς σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Σέχου είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τη Βαλένθια, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχαν εκδηλώσει και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ μετρά ήδη 103 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...