Τελευταία νέα
Διαδηλώσεις σε Λονδίνο και Βερολίνο κατά του Ισραήλ: Ζήτησαν κυρώσεις και απαγόρευση εξαγωγών όπλων Μητσοτάκης για Μίνωα Ζομπανάκη: Αντιλαμβανόταν την οικονομία ως ένα πεδίο δράσης για καλύτερη ζωή των πολλών Μητσοτάκης από Χανιά: “Ο Μίνος Ζομπανάκης άφησε μία σφραγίδα στην παγκόσμια οικονομία” Σκληρή επίθεση της Κάλας στις ΗΠΑ για τη συμφωνία με Ρωσία : ”Χρηματοδοτεί τον πόλεμο της Μόσχας κατά Ουκρανίας”-Οι ΗΠΑ ευχαριστούν τη Ρωσία για τη συμφωνία ΗΠΑ: Η επιζώσα εκτελεσμένη Κρίστα Πάικ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στη φυλακή Εντυπωσιακός ο Άρης, διέλυσε την ΑΕΚ στο «καυτό» Αλεξάνδρειο  Πήλιο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε ορεινή περιοχή της Μακρινίτσας – Αναζητούνται οι… ιδιοκτήτες της [εικόνες – βίντεο] ΕΛ.Α.Σ κατά κυβέρνησης για την Κυψέλη: “Ήξεραν και σιωπούσαν” – Τον Μάιο έφταιγε ο εργολάβος, τον Ιούλιο το υπέδαφος Διάβημα της Αθήνας στα Σκόπια για απαράδεκτο πανό της “Μεγάλης Μακεδονίας” στον αγώνα του Ηρακλή Eλληνικό οικοσύστημα AI χτίζει η Kiefer Ο Τραμπ βάζει… φωτιά στον Ζελένσκι: «Είναι η ώρα να αποκτήσει η Ουκρανία νέο πρόεδρο» ΕΛΑΣ μετά την αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για την Κυψέλη: «Η επιστολή της Ελληνικό Μετρό γκρεμίζει όσα έλεγε η κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Ο Τραμπ βάζει… φωτιά στον Ζελένσκι: «Είναι η ώρα να αποκτήσει η Ουκρανία νέο πρόεδρο»

Μία ημέρα αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία για την άρση των κυρώσεων στο ρωσικό ντίζελ, ο Αμερικανός πρόεδρος καλεί τώρα τον Ουκρανό ομόλογό του να παραδώσει την εξουσία στη χώρα του.
«Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο», είπε ο Τραμπ, βάζοντας φωτιά στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε προβεί σε μία από τις δριμύτερες κριτικές του κατά του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με το Axios, ο Τραμπ έκλεισε συμφωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για το ντίζελ μετά την άρνηση του Ζελένσκι να σταματήσει τις επιθέσεις σε διυλιστήρια.
Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...