Τελευταία νέα
Συνελήφθη αρχηγός συμμορίας – Ανατίναζαν ΑΤΜ με λεία πάνω από 440.000 ευρώ Τον Στέφανο Κωνσταντινίδη «βολιδοσκοπούν» για την Β’ Πειραιώς στο ΠΑΣΟΚ Καρυστιανού για σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η μη άσκηση του βέτο συνιστά εθνική προδοσία» – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη Κ. Πιερρακάκης: Nα σκεφτούμε πιο φιλόδοξα – Xρειαζόμαστε ένα πολύ σαφές δόγμα και ευρωπαίους πρωταθλητές στην Τεχνολογία Στην Κοζάνη για την κηδεία της Βάγιας Νέστορα την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης Μ. Κατρίνης: Η πολιτική των «ήρεμων νερών» του κ. Μητσοτάκη ναυάγησε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ Παραιτείται από βουλευτής η Κατερίνα Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στο προεδρείο της Βουλής Χανιά: Άκαρπες οι έρευνες για τον 65χρονο ψαρά που αγνοείται Άργος: Δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών που πυροβόλησαν τον 20χρονο – Στο ΚΑΤ ο νεαρός [βίντεο] Υποκλοπές – Predator: Υπέρτατη του Κυριάκου Μητσοτάκη η συγκάλυψη! «Δεν θα γίνει το υπουργείο Υγείας υπουργείο Προπαγάνδας» – Νέα επίθεση Ανδρουλάκη
Thefaq.gr

«Ο Τσίπρας είναι πολύ έντιμος» – Η δημόσια στήριξη της Μαριάννας Τουμασάτου

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η Μαριάννα Τουμασάτου, μιλώντας για την πολιτική του διαδρομή, την προσωπικότητά του και την επιλογή της να συμμετάσχει στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.

 
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ έντιμος»
Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, αλλά και για τη σχέση εμπιστοσύνης που, όπως ανέφερε, έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας θετική άποψη για το πρόσωπό του και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.
Αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρουσίαση στον Τσίπρα. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι και πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ έντιμος και στον τρόπο που συζητάει και σε κοιτάει στα μάτια. Ό,τι και αν τον ρωτήσεις θα σου δώσει την άποψή του χωρίς τσαχπινιές. Είναι ένας άνθρωπος που απέδειξε ότι ενώ είχε το μέλι δεν έβαλε το χέρι μέσα στο βάζο, ίσα ίσα έφτιαξε καινούργια βαζάκια για να τα αφήσει να έχουν…».
Για την επιλογή της να παρουσιάσει την εκδήλωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, η ηθοποιός ανέφερε ότι θεωρεί πως ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας παράλληλα τη γνωριμία της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος επίσης συμμετείχε στην παρουσίαση.
Όπως είπε: «Νομίζω ότι ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα. Τώρα νομίζω ότι έχει και μια σχέση με τον Αιμίλιο λόγω του βιβλίου. Εγώ με τον Αιμίλιο ήμαστε συμμαθητές στη σχολή, παίζουμε και στην ίδια παράσταση. Ήταν μια τριάδα που πέτυχε».
Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, υπογραμμίζοντας πως δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει κάποιο αξίωμα. «Δεν πρόκειται να πολιτευτώ. Αν ποτέ πολιτευόμουν δεν θα πήγαινα στο Επικρατείας, θα πήγαινα για να αισθάνομαι ότι βγήκαν από την ψήφο του λαού», ανέφερε.
Σχολιάζοντας την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση, χρησιμοποίησε μια παρομοίωση για να εξηγήσει την απήχησή του: «Όσο καλούς ηθοποιούς και αν είχε η Βουγιουκλάκη, η Βουγιουκλάκη θα ξεχώριζε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...