Τελευταία νέα
Προσφυγικά: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δικαιώνει τις θέσεις μας απέναντι στις προσπάθειες εκκένωσης Οι Ουκρανοί συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας τους – Τραγούδησαν και τον ελληνικό εθνικό ύμνο [βίντεο] Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας και ποιητής Διαμαντής Αξιώτης Άγιοι Ανάργυροι: Συνελήφθη 19χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου – Αναζητείται ένας ακόμα νεαρός Συνελήφθη 49χρονος για φωτιά στη Σαλαμίνα – Έκανε εργασίες με συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Η ρήξη Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά και η μάχη για την επόμενη ημέρα Άνετο 4-0 του ΠΑΟΚ κατά το Λεβαδειακού μέσα στην Τούμπα και… με το μυαλό στην Μπραν Επίθεση με σπαθί στη Σουηδία: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος ύποπτος Νέα Ιωνία: Νεκρός 60χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Βεΐκου ΕΛ.Α.Σ.: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες στους ελέγχους Σίφνος – ιδιοκτήτρια εταιρία του ελικοπτέρου: «Είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς αβάσιμες εικασίες» Νεκρή 41χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στον Μπάλλο Χανίων, μετά από πεζοπορία υπό ακραία ζέστη
Thefaq.gr

«Ο Τσίπρας είναι πολύ έντιμος» – Η δημόσια στήριξη της Μαριάννας Τουμασάτου

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η Μαριάννα Τουμασάτου, μιλώντας για την πολιτική του διαδρομή, την προσωπικότητά του και την επιλογή της να συμμετάσχει στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης.

 
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ έντιμος»
Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, αλλά και για τη σχέση εμπιστοσύνης που, όπως ανέφερε, έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας θετική άποψη για το πρόσωπό του και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.
Αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρουσίαση στον Τσίπρα. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι και πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ έντιμος και στον τρόπο που συζητάει και σε κοιτάει στα μάτια. Ό,τι και αν τον ρωτήσεις θα σου δώσει την άποψή του χωρίς τσαχπινιές. Είναι ένας άνθρωπος που απέδειξε ότι ενώ είχε το μέλι δεν έβαλε το χέρι μέσα στο βάζο, ίσα ίσα έφτιαξε καινούργια βαζάκια για να τα αφήσει να έχουν…».
Για την επιλογή της να παρουσιάσει την εκδήλωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, η ηθοποιός ανέφερε ότι θεωρεί πως ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας παράλληλα τη γνωριμία της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος επίσης συμμετείχε στην παρουσίαση.
Όπως είπε: «Νομίζω ότι ήταν προσωπική επιλογή του Τσίπρα. Τώρα νομίζω ότι έχει και μια σχέση με τον Αιμίλιο λόγω του βιβλίου. Εγώ με τον Αιμίλιο ήμαστε συμμαθητές στη σχολή, παίζουμε και στην ίδια παράσταση. Ήταν μια τριάδα που πέτυχε».
Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει πρόθεση να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, υπογραμμίζοντας πως δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει κάποιο αξίωμα. «Δεν πρόκειται να πολιτευτώ. Αν ποτέ πολιτευόμουν δεν θα πήγαινα στο Επικρατείας, θα πήγαινα για να αισθάνομαι ότι βγήκαν από την ψήφο του λαού», ανέφερε.
Σχολιάζοντας την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση, χρησιμοποίησε μια παρομοίωση για να εξηγήσει την απήχησή του: «Όσο καλούς ηθοποιούς και αν είχε η Βουγιουκλάκη, η Βουγιουκλάκη θα ξεχώριζε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...