Τελευταία νέα
Ο Πίνατ «έκλεψε» την παράσταση στο Μαξίμου – Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι τον αποθέωσαν Σαουδική Αραβία: Επιθέσεις κατά αεροδρομίων της χώρας – Τρεις νεκροί, δεκάδες τραυματίες Η κοινή δήλωση Ελλάδας-ΗΠΑ: Συμφωνία για όπλα 4 δισ. Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση συμπαράστασης στους 14 που δικάζονται γιατί αντέδρασαν στην κοπή 41 δέντρων Ενέργεια, Άμυνα και Ασφάλεια στο επίκεντρο των συνομιλιών Μητσοτάκη – Ρούμπιο: «Φίλος της Ελλάδας ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ» είπε ο Γεραπετρίτης Μελέτη: Νέες προκλητικές δηλώσεις μετά το πρωτοφανές περί «εκβιαστές εργαζόμενους» ΗΠΑ: Ακόμα και Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί αγανακτούν για τον πόλεμο στο Ιράν και τις υψηλές τιμές στα καύσιμα Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθεώνει τον Μάρκο Ρούμπιο Ελ. Μελέτη: “Κοπτοραπτική και διαστρέβλωση” των λεγομένων της καταγγέλλει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αλέξης Τσίπρας: Δεν είμαι εδώ για να διχάσω την προοδευτική παράταξη αλλά να ενώσω Εύκολη νίκη του Άρη κόντρα στην Μπούργος υπό το βλέμμα του θρυλικού Γκάλη Θεώνη Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση ακολουθεί τη ζημιογόνα τακτική του «δεδομένου συμμάχου» – Εάν επικαλείται συμμαχίες θα πρέπει να μας παρουσιάσει το κέρδος τους για τη χώρα
Filathlos.gr

Πήρε Γκέζο ο Αστέρας

Την τέταρτη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.
Πρόκειται για τον Χρύσανθο Γκέζο, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή σεζόν με την Ελλάς Σύρου, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.
Μάλιστα, με αυτή την κίνηση ο Αστέρας έκλεισε την αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού προ ημερών είχε αποκτήσει και τον Άλεξ Μέντες και τώρα έκανε δικό του τον 20χρονο ακραίο μπακ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει τη συνεργασία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Χρύσανθο Γκέζο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2029. Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 2005 στην Αθήνα, ο Χρύσανθος είναι μόλις 20 ετών και αποτελεί μία σημαντική κίνηση για το μέλλον της ομάδας μας.
Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την περσινή σεζόν με την ομάδα της Ελλάς Σύρου είχε 26 επίσημες συμμετοχές στην Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδας, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.
Καλωσορίζουμε τον Χρύσανθο στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.
ΔΗΛΩΣΗ
«Δεν είναι ώρα για λόγια από εμένα, αλλά για πολλή δουλειά. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχω μια σπουδαία ευκαιρία μπροστά μου και θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου για να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου»”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...