Τελευταία νέα
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείτα για δολοφονία του πατέρα του ΕΚΤ: Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι για να διαδεχτούν την Κριστίν Λαγκάρντ στην προεδρία Προτίμησαν να βγάλουν τον σκασμό! Υφυπουργός Παιδείας για Πανεπιστημιούπολη: Τουρνικέ και κάμερες στα ΑΕΙ Ηράκλειο: Τμήμα εξώστη σε σχολείο έπεσε στο έδαφος – «Παρά τρίχα» δεν έπεσε πάνω σε μαθητή [εικόνες] Η Τουρκία απαντά στην Αθήνα: Εξέδωσε αντι – NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας και Κύπρου «Το ρολόι χτυπά αντίστροφα»: Μετά τα αεροπλάνα, μπαράζ απειλών για βόμβες και σε ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς Χρηματιστήρια: Οι επτά εταιρείες κολοσσοί που έχασαν 2,4 τρισ. δολάρια σε έναν μήνα – Σημάδια ανάκαμψης στη Wall Street Η ΝΔ διοργανώνει talent show ρητορικής για νέους – Κριτές υπουργοί και βουλευτές T. Χατζηβασιλείου: Σταθερή και ουσιαστική η σχέση με τις ΗΠΑ – Μόνο η Ελλάδα μπορεί να παραχωρήσει άδεια για το καλώδιο Τσίπρας: Είμαστε δίπλα στον γαλλικό λαό και στα δίκαια αιτήματά του Η πρώτη ποιητική συλλογή του Νίκου Μπουρσινού
Filathlos.gr

Πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 την Καλαμάτα στο Αγρίνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Οι Αγρινιώτες έκαναν επιτυχώς το δύο στα δύο στην έδρα τους και συνεχίζουν το πολύ καλό ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Μεσσηνίας ήταν άκρως ανταγωνιστική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης καθώς οι αμυντικοί του Γιάννη Αναστασίου έκοβαν συνέχεια τις απειλές τους.
Ο Σουμά καθάρισε τους τρεις βαθμούς στο 90+4′ με σουτ από μακρινή απόσταση σε κενή εστία. Ο Γκέλιος είχε ανέβει στην αντίπαλη εστία για την εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων και ο Παναιτωλικός στην κόντρα διπλασίασε τα τέρματα του.
Η Καλαμάτα άγγιξε το γκολ στο 18ο λεπτό, αλλά ο Αλόνσο πλάσαρε αδύναμα και τον πρόλαβε η αντίπαλη άμυνα. Λίγο αργότερα, ο Στρούγγης μάτωσε στο φρύδι και υπήρξε διακοπή για αρκετό διάστημα, έπειτα από κόρνερ.
Ο Μανρίκε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά στο 26ο λεπτό και ο Γκράναθ σκόραρε με κεφαλιά για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Το τέρμα αυτό ήταν φάση καρμπόν όπως και στο πρώτο ματς με τον Αστέρα.
Ο Μαυρίας στο 45ο λεπτό κόντεψε να διπλασιάσει τα τέρματα του Παναιτωλικού, αλλά ο Γκέλιος είπε “όχι”, δίνοντας ψυχολογία στην ομάδα του ενόψει του δευτέρου μέρους.
Στην αντεπίθεση, ο Μπονέτο είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν άτυχοι στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έκανε all in για να φύγει έστω με τον βαθμό, όμως κάτι τέτοιο δεν ήρθε.
Ο Παναιτωλικός επιχείρησε με τον Μεχία να κάνει το 2-0 αλλά ο Κολομβιανός φορ δεν βρήκε καλά την μπάλα, ούτε ο Μπάτζει στο 60ο λεπτό.
Στο 70′ ο Μορέιρα βρέθηκε μισό βήμα μπροστά από τη φάση και βρήκε την μπάλα με την πλάτη αντί το κεφάλι, στη δεύτερη καλή στιγμή της Καλαμάτας στο δεύτερο μέρος.
Ο Σουμά έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις, μετά από εκτέλεση από μακριά. Ο Γκέλιος είχε ανέβει για εκτέλεση κόρνερ και η εστία του έμεινε κενή. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Αφρικανός επιθετικός και άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα.
Παναιτωλικός: Κουτσερένκο, Γκράναθ, Μεχία, Μπάσι, Τζενεπό, Μανρίκε, Σατσιάς, Εστεμπάν, Κόγιτς, Μαυρίας, Στάγιτς.
Καλαμάτα: Γκέλιος, Στρούγγης, Ντιαρά, Κατάλντι, Σίγκουρντσον, Αλόνσο, Μορέιρα, Καλουτσικίδης, Χάμζα, Μπονέτο, Ροντρίγκες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...