Τελευταία νέα
Ξάνθη: Νεαρή γυναίκα έπεσε από τον 4ο όροφο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Αιγιάλεια: Ακυρώθηκε προβολή της ταινίας «Αρκουδότρυπα» μετά από ομοφοβικές αντιδράσεις Έξοδος Δεκαπενταύγουστου – Βόρεια Ελλάδα: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Κασθυστερήσεις στα διόδια Μαλγάρων Ανάλυση CNN: Ο «πολικός δρόμος του μεταξιού» φέρνει πιο κοντά Ρωσία και Κίνα – Μπίζνες κάτω από τη μύτη των ΗΠΑ Νετανιάχου: Αποκάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο «Ισλαμική Δημοκρατία της Βρετανίας» «Είναι κρίμα να πεθάνω στα 25»: Ο μοτοσικλετιστής που απέφυγε το βυτιοφόρο περιγράφει πώς γλίτωσε τη σύγκρουση Βυθίζεται καταμαράν ανοιχτά της νησίδας Φλέβες – Σώοι οι 10 επιβαίνοντες Κώστας Ζαχαριαδης: Άλλο ένα παραμύθι αριστείας Παραμένει το απαγορευτικό από το Λαύριο, έως το Μαρμάρι τα πλοία από Ραφήνα – Τι ισχύει για τον Πειραιά Δένδιας για Κυπριακό: «Παραμένει ζήτημα παράνομης στρατιωτικής κατοχής κυρίαρχου κράτους» Εμμανουήλ Καραλής: Η «χρυσή» τριετία με τα οκτώ μετάλλια – Από την Κωνσταντινούπολη στο Τόρουν Γεωργιάδης: Από 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση εξετάσεων – «Τί μίσος και χολή έχουν κάποιοι»
Segas.gr

Παγκόσμιο Κ20: Στον τελικό του μήκους Μαγουλιώτης και Κουλούρης, εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Κοσμόπουλο

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών δεν έχουν σταματημό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Γιουτζίν. Οι προκρίσεις στους τελικούς συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά στο μήκος των Ανδρών, όπου θα δώσουν το «παρών» τόσο ο Βασίλης Μαγουλιώτης όσο και ο Αρσένης Κουλούρης.

Ο Βασίλης Μαγουλιώτης (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Μαγουλιώτης ξεκίνησε με ένα άτονο άλμα στα 7,25 μ. (-0,3), όμως, στη δεύτερη προσπάθειά του έκανε αυτό που έπρεπε και, με 7,67 μ., προκρίθηκε με την έβδομη καλύτερη επίδοση στον τελικό του Σαββάτου. Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού, στο τρίτο και τελευταίο του άλμα, έκανε 7,42 μέτρα.

Οι κριτές στο μήκος των Ανδρών πήγαν να υποπέσουν στο αντίστοιχο λάθος με αυτό που είχε γίνει με την Έβελυν Μητροπούλου. Ο Κουλούρης έκανε ένα καθαρά έγκυρο άλμα στην πρώτη προσπάθεια, ωστόσο δόθηκε άκυρο. Ο ίδιος και οι προπονητές στις εξέδρες αντέδρασαν άμεσα και, με την παρέμβαση του εφόρου του αγωνίσματος, τελικά το άλμα δόθηκε στα 7,60 μέτρα.

Ο Αρσένης Κουλούρης (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η επίδοση αυτή χάρισε στον αθλητή του Μάκη Πάντου την πέμπτη θέση στο γκρουπ του και την όγδοη στο σύνολο. Ο Ιταλός Ντανιέλ Λεονάρντο Ινζόλι έκανε 8,15 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, ενώ τον εαυτό τους ξεπέρασαν οι Ισσάκ (ΗΠΑ), Μάσον Μαγκρόντερ (Αυστραλία) και Μπίλοκον (Ουκρανία) με 7,91 μ., 7,83 μ. και 7,77 μ. αντίστοιχα.

Ο Νίκος Κοσμόπουλος (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Νίκος Κοσμόπουλος στο δέκαθλο. Ο αθλητής ξεκίνησε με 10.90 στα 100 μ., πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο μήκος με 7,16 μ., με πάτημα και άλμα 20 εκ. μακριά από τη βαλβίδα, ενώ ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα με φετινό ρεκόρ στη σφαιροβολία με 13,93 μέτρα.

Ο αθλητής βρίσκεται στην τρίτη θέση με 2.459 βαθμούς και κινείται σε επίπεδα πολύ πάνω από τις επιδόσεις που είχε σημειώσει όταν έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ στις Σέρρες με 7.608 βαθμούς. Πρώτος στη βαθμολογία είναι ο Ντάνιελ Βον Ντερ Χέιντεν (Ν. Αφρική) με 2.609 β. και ακολουθεί ο Ντέιβιντ Μπέργκλουντ με 2.508. Τέταρτος αρκετά κοντά στον Έλληνα είναι ο Τσέχος Άνταμ Γιούλις (2.453). The post Παγκόσμιο Κ20: Στον τελικό του μήκους Μαγουλιώτης και Κουλούρης, εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Κοσμόπουλο first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...