Τελευταία νέα
Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να έχει διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα» Η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε την παραίτηση του Μακάριου Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και το κόμμα Σε καθεστώς υγειονομικής εγκατάλειψης χιλιάδες διαβητικοί – Χωρίς Διαβητολογικό Κέντρο ή εξειδικευμένο ιατρείο “Κλείδωσαν” τα νέα μέτρα ενίσχυσης μετά το υπερπλεόνασμα άνω των 2 δισ.-Πότε αναμένονται ανακοινώσεις Άνω κάτω η ΚΟ της ΝΔ με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα ψηφίσω τις άρσεις ασυλίας για όλους τους συναδέλφους» Το πείραμα Μαγιάρ και η διχασμένη αντιπολίτευση στην Ελλάδα Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα Παπαθανάσης στο libre: Έχουμε σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας και των εισοδημάτων Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες»
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκραντ

Βαριά ήττα με 78-62 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Εκτός από το αποτέλεσμα, οι πράσινοι είχαν επιπλέον προβλήματα, καθώς ο Τζέριαν Γκραντ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και μάλιστα έδειχνε να πονάει αρκετά.
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ήδη δεμένο τον καρπό του και υπήρξαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.
Σύμφωνα όμως με τις πρώτες εκτιμήσεις της πράσινης ΚΑΕ, δεν μοιάζει κάτι ανησυχητικό.
Ο Αμερικανός γύρισε το δάχτυλό του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην Αθήνα με τις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...