Τελευταία νέα
Στην Αρχαία Ολυμπία το Συμπόσιο της Σύμης με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου Μουντιάλ 2026: Στο… ρελαντί και με 1-0 κόντρα στην Γκάνα, η Κολομβία πήρε το εισιτήριο για τους «16» [βίντεο] Τι σημαίνει: Μπάλα Το τραγούδι της ημέρας: Great Expectation Δισκοκριτική: Μαρία Παπαγεωργίου, When Punk met Dub, Muse, T.I. Από το εργοστάσιο Κεράνη σε οικιστικό hub: Το σχέδιο ανάπλασης και το μέλλον της επιχειρηματικότητας Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Κι επίσημα στην Κηφισιά οι Καλοσκάμης και Σταμέλλος

Επισημοποιήθηκε απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού η παραχώρηση στην Κηφισιά του αμυντικού Νεκτάριου Καλοσκάμη με μορφή μονοετούς δανεισμού και του γκολκίπερ Λουκά Σταμέλλου, με καθεστώς συνιδιοκτησίας (50%-50%) των δικαιωμάτων του.
Για τον Καλοσκάμη η «πράσινη» ΠΑΕ ανέφερε στην ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Νεκτάριου Καλοσκάμη στην Κηφισιά. Ο Έλληνας αμυντικός  θα παραμείνει στην Κηφισιά έως το καλοκαίρι του 2027».
Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της Κηφισιάς: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Νεκτάριου Καλοσκάμη με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ένα χρόνο. Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 2007, ο Νεκτάριος Καλοσκάμης, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε μάλιστα 36 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19 του Παναθηναϊκού. Ο Νεκτάριος Καλοσκάμης είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας, με την οποία έχει έξι συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!».
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η επίσημη ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Σταμέλλο: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Λουκά Σταμέλλου στην Κηφισιά.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ηλικία 9 ετών και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του τον Οκτώβριο του 2024. Αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της ακαδημίας, μέχρι και την Κ19. Λουκά, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου».
Κι ακολούθησε και η σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λουκά Σταμέλλο, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.
Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 2008, ο Λουκάς Σταμέλλος προέρχεται από την Ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε 9 clean sheets σε 21 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κ19 του Παναθηναϊκού.
Ο Λουκάς Σταμέλλος είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...