Μια ηχηρή απουσία θα έχουν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι των αιωνίων. Πρόκειται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Λιβάι Γκαρσία, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του οποίου έγιναν γνωστά τη Δευτέρα. Ο διεθνής με το Τρινιτάντ & Τομπάγκο επιθετικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και πλέον υπάρχει σαφής εικόνα για τον τραυματισμό του.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, οπότε αυτό σημαίνει ότι ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, τόσο στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο ματς που ακολουθεί στις 18 Οκτωβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.
Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται στις 2-3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αποθεραπείας πριν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» θα παρακολουθεί καθημερινά την πορεία του, με στόχο την ομαλή επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, χωρίς να υπάρξει βιασύνη που θα μπορούσε να επιβαρύνει την κατάστασή του.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
