Τελευταία νέα
Τροπολογία-εξπρές Φλωρίδη για την αύξηση του χρόνου έκτισης ισοβίων από 25 σε 30 Πακιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι σε έκρηξη σε ορυχείο [εικόνες – βίντεο] Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά για τα γυαλιά Meta 2: «Τα θεωρώ μέσο προστασίας μου» Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος» Πρόκριση με… βάσανα για τον Παναθηναϊκό στο Conference League Υπουργικό Συμβούλιο: Τι συζητήθηκε ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη πρόκληση η τουρκική υπερπτήση στο Φαρμακονήσι – Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση Απάντηση ΠΑΣΟΚ μετά την επίθεση Κουφονικολάκου για τα κομματικά δάνεια: «Ποιος χρηματοδοτεί το κόμμα Τσίπρα;» ΚΚΕ για Κυπριακό – Γκουτέρες: Όχι στη λογική δυο κρατών, είτε απροκάλυπτη είτε συγκαλυμμένη Άδωνις για τα «έξυπνα» γυαλιά: «Θα συνεχίσω να τα φοράω – Είναι συμβατά με το GDPR» Η μάχη της κάλπης αλλάζει: Η ώρα του λογαριασμού για τη ΝΔ – Η κοινωνική δυσαρέσκεια φέρνει τον Τσίπρα ξανά στο επίκεντρο Ν/σ υδάτων: «Ντρίμπλα » Παπασταύρου -Πρώτα απέκλεισε δημάρχους, μετά τους άκουσε “επιλεκτικά”
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σιώπη στην Τουρκία

Ο Μανώλης Σιώπης μπορεί να ακολούθησε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, όμως δεν βρισκόταν ποτέ στα βασικά πλάνα του Τζέικομπ Νίστρουπ και εδώ και αρκετές ημέρες ήταν δεδομένη η αποχώρησή του, κάτι που φάνηκε και από την απουσία του από την αποστολή για το ματς με την Πάκσι.
Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε πολύ να τον αποκτήσει και άνθρωπος της ομάδας ήρθε στην Αθήνα, ο Άρης φαίνεται πως έδειξε επίσης ενδιαφέρον, όμως τελικά ο Έλληνας χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Τουρκίας, με την μεταγραφή του να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλειδώσει» η συμφωνία και αν γίνει γνωστή και η ομάδα που θα αποκτήσει τον διεθνή άσο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...