Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Ύστατη προσπάθεια για τον Γένσεν

Σε μια τελευταία, αποφασιστική κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις του Ματίας Γένσεν. Ο διεθνής Δανός μέσος της Μπρέντφορντ παραμένει ψηλά στη λίστα του Τριφυλλιού, όμως η υπόθεση απέχει πολύ από το να θεωρείται εύκολη και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.
Ο Γένσεν διστάζει να πει το «ναι» για το ταξίδι στην Αθήνα. Διότι αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Premier League, ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο απαιτητικό και υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό, και δεν είναι πεπεισμένος για την ποιότητα που θα συναντήσει στη Super League.
Μιλάμε για έναν παίκτη συνηθισμένο σε υψηλούς ρυθμούς και απαιτητικά ματς κάθε εβδομάδα· το άλμα προς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι κάτι που αποφασίζει κανείς εύκολα. Το σκεπτικό του στέκει κι εκεί ακριβώς καλείται να παρέμβει ο Παναθηναϊκός.
Η πρόταση των πράσινων πατά σε δύο βασικά σημεία: στις αποδοχές και στη διάρκεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να ανεβάσει αισθητά τις οικονομικές απολαβές του παίκτη και να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, εξασφαλίζοντάς στον Γένσεν σταθερότητα και έναν ξεκάθαρο, πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο γήπεδο.
Στην «πολιορκία» έχει μπει προσωπικά ο Γιάκομπ Νίστρουπ. Ο Δανός τεχνικός θέλει διακαώς τον συμπατριώτη του στο ρόστερ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του — σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα.
Του εξηγεί αναλυτικά το πλάνο του: πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα, τι ρόλο του επιφυλάσσει στον αγωνιστικό χώρο και, παράλληλα, πόσο καλή ζωή μπορεί να έχει στην Αθήνα ο Γένσεν και η οικογένειά του. Ο Νίστρουπ, με άλλα λόγια, χτίζει σχέση εμπιστοσύνης πριν καν ο παίκτης βάλει υπογραφή.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ρίχνει το τελευταίο του χαρτί για την απόκτηση του Γένσεν. Κι αν αυτή η προσπάθεια δεν αποδώσει, η διοίκηση θα στραφεί άμεσα σε άλλους χαφ που ήδη παρακολουθεί. Διότι ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλη αναμονή…

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...