Τελευταία νέα
Ελλαδάρα φτιαγμένη από ατσάλι: Πολύτιμο 0-0 από τη Γερμανία – Κρατά την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «8» Επίθεση με χειροβομβίδα σε καφετέρια στην Αχαρνών Ουκρανία: Σοκ στο Κίεβο από τα ρωσικά πλήγματα στις γέφυρες του Δνείπερου Κρήτη: Βαρύς ο απολογισμός της κακοκαιρίας – Ανυπολόγιστες οι καταστροφές, δεκάδες πλημμυρισμένα σπίτια [εικόνες] Διακοπή κυκλοφορίας στην Αχαρνών λόγω ελέγχου ύποπτου αντικειμένου Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Οκτωβρίου ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία: Κούρσα υπερδυνάμεων για πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Σελήνη – «Καμπανάκι» για τους κινδύνους Ελλάδα – Γερμανία 0-0: Κρατά την πρώτη θέση και την πρόκριση στους «8» η εθνική Υεμένη: Αναφορές για εκρήξεις κοντά σε δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Άντεν Θάνατος Μαζωνάκη: Προποφόλη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις – Τι ισχυριζόταν η γιατρός Ρωσικά drone χτυπούν σημαντικές γέφυρες του Κιέβου λίγο πριν φτάσει στην πόλη ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς [βίντεο] «Λατρεία» για Άδωνι Γεωργιάδη στο Ίλιον: «Είσαι θεούλης» – «Δείτε πόση αγάπη μου έδειξε ο κόσμος»
Tennis24.gr

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο Ξυλάς κατέκτησε ξανά τον τίτλο

Ο Γιάννης Ξυλάς κατέκτησε για τέταρτη φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδος, κερδίζοντας στον τελικό της Κυριακής (28/6) με την αυλαία να πέφτει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. 
Μετά από μια μεγάλη μάχη για δύο σετ, ο Νο1 του ταμπλό επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-0 του Νο2 seeded Γιάννη Κουντουράκη, φτάνοντας στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του σε έξι σερί τελικούς! Παράλληλα ο Ξυλάς παραμένει αήττητος στη διοργάνωση από το 2023(!) με το ρεκόρ του να έχει φτάσει στο 27-0! 
Αν και το πρώτο σετ φάνηκε ότι θα καταλήξει εύκολα στον κάτοχο του τίτλου, ο επίσης εξαιρετικός όλη την εβδομάδα, Κουντουράκης, κατάφερε να επιστρέψει από το 1-5 σε 5-5, με τον Ξυλά όμως να απαντάει με δύο σερί games και μετά από 59 λεπτά να παίρνει το προβάδισμα με 1-0.
Αυτό το come-back του πρώτου σετ, έδωσε αυτοπεποίθηση στον Κουντουράκη, ο οποίος μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 2-0 για να κρατήσει το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος και με 6-3 να ισοφαρίσει σε 1-1. 
Ωστόσο, η συνέχεια άνηκε στον Ξυλά, ο οποίος χωρίς να χάσει game πήρε με επιβλητικό τρόπο το τρίτο σετ και παράλληλα στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά. 
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αδαμάντιος Σταύρακας, ο οποίος μετά από ένα δραματικό μικρό τελικό κέρδισε τον Χρήστο Σπύρου με 6-4, 7-6(4).
Η πορεία του Ξυλά μέχρι τον τίτλο

1R: Αλέξανδρος Αρβανίτης (ΑΚΑ Μαραθώνα) 6-2, 6-1
2R: Γιώργος Τσιούμας (ΟΑ Αττικής) 6-1, 6-1
3R: Ανδρέας Πολυχρονόπουλος (ΟΑ Αθηνών) 6-1, 6-1
QF: Νίκος Κουτρουμπής (ΑΟΑ Φιλοθέης) 6-0 εγκ.
SF: Αδαμάντιος Σταύρακας (ΟΑ Αθηνών) 6-2, 6-2
F: Γιάννης Κουντουράκης (ΟΑ Θεσσαλονίκης) 7-5, 3-6, 6-0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ | ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
The post Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ο Ξυλάς κατέκτησε ξανά τον τίτλο appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...