Τελευταία νέα
Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης μετά την αποχή της Ελλάδας από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την Κούβα Φινλανδία: Ποινική έρευνα κατά Google για περιβαλλοντικές παραβιάσεις προκειμένου να στήσει μέγα data center Τραμπ: Στο πλευρό του ακροδεξιού του φίλου – «Ντροπιαστικές» οι εκλογές στη Βραζιλία Σερβία: Η «Φοιτητική Λίστα» καταγγέλλει μαζική καταστροφή κρατικών εγγράφων – Απόπειρα απόσπασης 10 εκατ. ευρώ  Ανδρουλάκης: Η Εθνική Συμφιλίωση αφορά όσους πολέμησαν υπέρ της πατρίδας και όχι προδότες και υμνητές του ναζισμού Καλάθι με πίτσα χωριάτικη, άνευ ΦΕΚ Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Ουναϊ, πότε αναμένεται η επιστροφή του Pizza Fan: Κινητοποίηση των εργαζομένων στο υπουργείο Εργασίας την Τρίτη 3 Νοέμβρη Οι τρεις εβδομάδες που κλόνισαν το σύστημα… Βούλα: «Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες Αρχές» – Ανακοίνωση της ΟΣΥ για το λεωφορείο που παρέσυρε γυναίκα Γκάζια Ανδρουλάκη κατά της κυβέρνησης εφ’ όλης της ύλης: Από τη συγκέντρωση Κασιδιάρη μέχρι το τουρκολιβυκό μνημόνιο Στ. Παπασταύρου: Ευελιξία μέσω ρήτρας διαφυγής για μείωση του ενεργειακού κόστους – Επικέντρωση στη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Efsyn.gr

ΠΑΟΚ: Η αποστολή στην Πολωνία και ο Λουκάσεν

Για το Λούμπλιν της Πολωνίας πετά σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς αύριο το βράδυ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου για τον δεύτερο πρκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αλέσιο Λίσι είδε τον Αρίτζ Ελουστόντο να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα και άρα να υπολογίζεται στο πλάνο του και μένει να φανεί αν αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη ή αν προτιμηθεί ο Χατζηδιάκος που χθες, μαζί με «παλιούς» της ομάδας, όπως οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Ζαφείρης, συμμετείχε στο βίντεο-παρουσίαση της νέας ασπρόμαυρης ριγέ φανέλας του ΠΑΟΚ. Στις 7 το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στην Αρένα του Λούμπλιν και νωρίτερα ο Ιταλός τεχνικός θα καταθέσει τις σκέψεις του για το παιχνίδι. Η Ντινάμο Κιέβου έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, χθες ωστόσο έκανε μεταγραφή δεξιού μπακ, του Ολεξέι Σιτς από την Καρπάτι, που πιθανόν θα δηλωθεί και στη λίστα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, χθες ένα ακόμη όνομα ήρθε στο προσκήνιο ως μεταγραφικός στόχος των «ασπρόμαυρων». Ο λόγος για τον Γκανέζο, με ολλανδική υπηκοότητα, κεντρικό αμυντικό Ντέρικ Λουκάσεν που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απασχολεί τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την αυριανή αντίπαλό του!
Πρόκειται για 31χρονο στόπερ, που έχει ύψος 1,88 μ. και έμεινε ελεύθερος από την Πάφο, με την οποία είχε αγωνιστεί στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και ο Αλι, έτσι και ο Λουκάσεν είχε παίξει στο Μουντιάλ που ολοκληρώθηκε, έχοντας δύο συμμετοχές κι ένα γκολ. Αγωνίστηκε βασικός απέναντι σε Κροατία και Κολομβία, σκοράροντας στην ήττα με 2-1 από την ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...