Τελευταία νέα
Ο Κώστας Κατσαφάδος αναλύει στο libre τα μέτρα για τους πυρόπληκτους-Ταχύτερη διαδικασία για ελαφρές ζημιές Κλιμακώνεται η κόντρα Ισπανίας – Ιταλίας: Η Μαδρίτη επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους Μαραντόνα: Στο σφυρί η μπάλα που σκόραρε το «χέρι του Θεού» – Η τιμή της ίσως ξεπεράσει τα 10 εκατ. δολάρια ΗΠΑ: «Αναμένεται σύντομα συμφωνία» για τα Στενά του Ορμούζ, υποστηρίζει Αμερικανός αξιωματούχος Marfin: «Ήμουν στην πορεία, αλλά δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση», τονίζει η 46χρονη Ιράν: Καλεί σε ενότητα τον μουσουλμανικό κόσμο μετά τη συμφωνία Τουρκίας – Πακιστάν – Σαουδικής Αραβίας Νέα συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτιδας στην πτήση τρόμου της Ryanair – «Πιστεύαμε όλοι ότι θα πεθάνουμε» [βίντεο] Σοκ στις ΗΠΑ: 15χρονος ντυμένος κλόουν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 78χρονο – «Έχω ένα δώρο για σένα» [βίντεο] Φωτιά σε κατάστημα στον Άλιμο, προληπτική εκκένωση της πολυκατοικίας Σκληρό παζάρι για τον Ρόδρι: Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε την πρώτη πρόταση, η Μάντσεστερ Σίτι την απέρριψε Ε. Λιακούλη: «Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν μπορεί να μείνει στο σκοτάδι ενός αρχείου» Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο οδηγός ΙΧ – Κατήγγειλε πως άλλο όχημα καταδίωξε και εμβόλισε το δικό του
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για Σορετίρε, Ντεσπόντοφ και Μεϊτέ

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (27/07) στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου.
Ο Σόλα Σορετίρε ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, αφού ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ και Σουαλιό Μεϊτέ να συνεχίζουν με θεραπεία.
«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην τακτική, ενόψει και της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη στην Τούμπα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα τόσο της αμυντικής όσο και της επιθετικής τακτικής. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.
Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, οι Κίριλ Ντεσπόντοφ και Σουαλιό Μεϊτέ συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο Σόλα Σόρετιρε ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης (09:30) με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας», αναφέρει αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...