Τελευταία νέα
Νέα Αριστερά: «Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη λειτουργεί ως χορηγός του Κασιδιάρη – Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες» Ισπανία: 3ήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια [εικόνες – βίντεο] Πιερρακάκης από το Σουφλί: Το καθήκον και η αφοσίωση αποκτούν άλλο βάρος όταν είσαι στα σύνορα Η Τουρκία προχωρά σε «άνοιγμα» προς την Αίγυπτο: «Εάν υπογραφεί συμφωνία, θα κερδίσει 15.000 τ.χλμ θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε σύγκριση με την Ελλάδα» Δούρου: «Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε τις γερμανικές οφειλές – Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου» Ευρωπαϊκή Ένωση: Στήριξη στην Ισπανία για τη σιδηροδρομική τραγωδία – Έτοιμη να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια Μήνυμα του Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Κ. Γκιουλέκα για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Η αποχή των νέων από τις κάλπες: Αδιαφορία ή συνειδητή απόρριψη; Ν. Ανδρουλάκης: Δημοκρατία και εθνική αξιοπρέπεια ως ευθύνη Βραζιλία: Στο Μαϊάμι ο Μπολσονάρο μετά την εκλογική ήττα – Οι ΗΠΑ του χορηγούν βίζα παραμονής Με άνεση ο Ολυμπιακός έκανε το «3 στα 3» στο Κύπελλο [βίντεο] «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Το νέο σύστημα αεράμυνας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Efsyn.gr

ΠΑΟΚ: Το σοκ με Αλι και η διαφορά για Γιαννούλη

Το πρώτο θέμα στον ΠΑΟΚ είναι η προσπάθεια πρόκρισης επί της Ντινάμο Κιέβου την Πέμπτη στην Τούμπα, με «μαξιλαράκι» το διπλό με 3-2 στην Πολωνία. Υπό αυτό το πρίσμα, η διάγνωση για τον τραυματισμό του Τάχα Αλι, που αποχώρησε μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στον ώμο, δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός εξτρέμ έδειξαν τραυματικό εξάρθρημα και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και, ανάλογα με την ανταπόκριση του οργανισμού του στη συντηρητική αγωγή, θα ληφθεί η τελική απόφαση για τον τρόπο αντιμετώπισης». Με απλά λόγια δεν αποκλείεται το νυστέρι που μπορεί να κρατήσει τον 28χρονο εξτρέμ ακόμη και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Πάντως, από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» θέλουν να προσθέσουν τουλάχιστον ένα ακόμη παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα για το επόμενο ζευγάρι αγώνων που άπαντες στην Τούμπα ευελπιστούν ότι θα είναι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Έτσι έγινε νέα κρούση στην Αουγκσμπουργκ για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Η πίεση του διεθνούς μπακ έφερε αναζωπύρωση των επαφών μεταξύ της γερμανικής ομάδας και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που την Παρασκευή έφεραν τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Τελικά, το βράδυ της ίδιας μέρας οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, καθώς οι Γερμανοί έδειχναν αμετακίνητοι από τη θέση τους να δοθούν 5.000.000 ευρώ (ο ΠΑΟΚ έδινε 3,5 εκατομμύρια συν μπόνους) και μένει να φανεί αν θα αλλάξει κάτι από σήμερα. Ίσως η αδιάλλακτη στάση της Αουγκσμπουργκ οφείλειται στο ότι Ολυμπιακός και Κόβεντρι καλύπτουν τις απαιτήσεις της, αλλά δεν μπορούν να πείσουν τον παίκτη.
Τέλος, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι ανανεώσεις των διαρκείας έφτασαν στα 12.372 εισιτήρια και σήμερα αρχίζει η ελεύθερη διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...