Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Filathlos.gr

ΠΑΟΚ: «Χαμός» για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου, πριν ακόμη κυκλοφορήσουν

Στις 25 Απριλίου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου, με ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει ακόμη ένα Κύπελλο.
Τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι, κατά προσέγγιση, 7.800. Όσα δηλαδή θα πάρει και ο ΟΦΗ. Εδώ και αρκετές ημέρες, από τον επίσημο ΠΑΟΚ έλεγαν πως προτεραιότητα για τα εισιτήρια, που ακόμη δεν έχουν «κυκλοφορήσει», θα δοθεί σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για το ματς με την Λιόν στην Γαλλία. Εκεί που δεν βρέθηκαν εν τέλει, μετά το τρομερό δυστύχημα και την απώλεια των επτά οπαδών, σε εθνική οδό της Ρουμανίας. Αυτοί οι 2.800 είναι εξασφαλισμένοι.
Ακολουθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν παρακολουθήσει όλα (ή σχεδόν όλα) τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου από την έναρξη της σεζόν, έως και σήμερα. Θα τους ανταμείψουν δηλαδή, για την φυσική παρουσία τους στο γήπεδο.
Εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου θα πάρουν (όπως έχουν ενημερωθεί) και οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή η κίνηση αποτελεί μία επιβράβευση για το γεγονός πως διέθεσαν πριν από την έναρξη της σεζόν, ένα σεβαστό ποσό, από την τσέπη τους, για να στηρίξουν την ομάδα.
Κάπως έτσι, αναμένεται να γίνει η κατανομή. Εισιτήρια δικαιούνται και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως είναι αυτονόητο. Τουλάχιστον τέσσερα ή πέντε εισιτήρια αντιστοιχούν για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Εισιτήρια θα πάρουν και οι εκπρόσωποι της διοίκησης για τις δικές τους ανάγκες.
Πρακτικά, η κινητοποίηση που επικρατεί, πριν ακόμη κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του τελικού, πριν δηλαδή υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, είναι πολύ, πολύ μεγάλη. Αναμενόμενο, για ένα ισχυρό κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ με εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς φίλους. Πρακτικά, όλοι δεν πρόκειται να εξυπηρετηθούν.
Όσοι δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές ψάχνονται. Κάποιοι έχουν… άκρες με την Κρήτη και απευθύνθηκαν σε φίλους τους από το νησί, για να τους βρουν εισιτήρια.
Γενικά το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, 14 ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.
Από την στιγμή δε, που η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας δεν προτίθεται (όπως αποκάλυψε το Metropolis 95,5) να δώσει την άδεια για έξτρα κερκίδες στους οπαδούς των δύο ομάδων, το πρόβλημα διογκώνεται.
Προσθέστε και το γεγονός, πως τα εισιτήρια που έχει στην διάθεσή της, η ΕΠΟ, δεν αρκούν σε καμία περίπτωση, για να καλυφθούν οι δικές της ανάγκες.
Με όλα αυτά που αναφέρουμε, γίνεται αντιληπτό, πως η εξεύρεση ενός εισιτηρίου, για όσους δεν βρίσκονται στις σχετικές αρχικές λίστες, θα αποτελέσει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...