Τελευταία νέα
Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του
Tennis24.gr

Παολίνι για Σάκκαρη: «Δεν πρέπει να της χαρίσω τίποτα»

Η Τζάσμιν Παολίνι μίλησε για τη δύσκολη πρόκριση κόντρα στη Βικτορίγια Γκόλουμπιτς, ενώ στάθηκε στην επερχόμενη αναμέτρησή της με τη Μαρία Σάκκαρη για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.
Η Παολίνι εξήγησε ότι χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστεί τόσο στις καιρικές συνθήκες όσο και στο ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού της Γκόλουμπιτς. «Είναι μια πραγματικά δύσκολη αντίπαλος.», είπε στο SuperTennis η Ιταλίδα. 
«Δεν σου δίνει ρυθμό, χρησιμοποιεί πολλά slice. Ξεκίνησα κάπως μέτρια και συνέχιζα να λέω στον εαυτό μου ότι αυτό ήταν φυσιολογικό. Έπρεπε να προσαρμοστώ στον άνεμο και στο παιχνίδι της. Ήταν δύσκολο, αλλά έλεγα μέσα μου: “Έχεις την ευκαιρία να της κάνεις break. Αν δεν κάνεις πολλά λάθη και παίξεις επιθετικά, θα έχεις αυτή την ευκαιρία”.»
«Τα κατάφερα και πιστεύω ότι έπαιξα ένα πραγματικά πολύ καλό tie-break. Στο δεύτερο σετ ξεκίνησα καλά, όμως στη συνέχεια έπεσε λίγο το επίπεδο της συγκέντρωσής μου. Στο τέλος του αγώνα μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένη από την απόδοσή μου.»
«Νομίζω ότι βελτίωσα το παιχνίδι μου σε σχέση με το Ίστμπουρν, όπου είχα αντιμετωπίσει την Τατιάνα Μαρία, η οποία, παρότι δεν είναι η ίδια παίκτρια, χρησιμοποιεί επίσης πολλά slice. Σήμερα βρέθηκα πολλές φορές στη θέση να ανέβω στο φιλέ και πιστεύω ότι το έκανα καλά. Νομίζω ότι εδώ είναι σημαντικό να ανεβαίνεις πιο συχνά στο φιλέ και χαίρομαι που το έκανα περισσότερο.»
Στον τρίτο γύρο η Ιταλίδα θα βρεθεί απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη, με την οποία έχει αναμετρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. «Πρόκειται για μια παίκτρια που παίζει πολύ καλά σε υψηλό ρυθμό και θα είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε σωστά τον αγώνα.»
«Θα πρέπει να σερβίρω καλά, γιατί κι εκείνη σερβίρει πολύ καλά, και να προσπαθήσω να της ασκήσω πίεση και κυρίως να μην της χαρίσω τίποτα μέσα στον αγώνα. Θα μετρήσει πολύ ποια θα πάρει πρώτη την πρωτοβουλία, οπότε αυτό θα είναι ένα καθοριστικό στοιχείο. Δεν την έχω δει ποτέ να αγωνίζεται στο γρασίδι, γι’ αυτό αύριο θα είναι σημαντικό να τη δω και σε αυτή την επιφάνεια.»
WIMBLEDON MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-2h)
The post Παολίνι για Σάκκαρη: «Δεν πρέπει να της χαρίσω τίποτα» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...