Τελευταία νέα
Πυρ ομαδόν αντιπολίτευσης σε Μητσοτάκη: «Αναξιοπιστία και εξαπάτηση», «Πρωθυπουργός των καρτέλ», «Σύνταγμα Λάστιχο» Έλενα Ακρίτα: Μιλώντας μια ζωή έξω από τα δόντια ΕΛΑΣ: «Μέτρα για να αντέχουμε ή σχέδιο για να ζούμε καλύτερα;» Καρμανιόλα τα σχόλια στα social media για τα μέτρα Μητσοτάκη Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τρισάγιο για τους δύο πιλότους του Phantom που έχασαν τη ζωή τους Εκβιασμός Μητσοτάκη: Δεν θα παραμερίσω, υπηρεσιακή κυβέρνηση αν δεν πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ – Φοβάται Σαμαρά! Τ. Θεοδωρικάκος στο 2ο Ν-ΔΕΘ Forum: «Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος» – Τι είπε για ακρίβεια, φόρους και νέα μέτρα ΕΛ.Α.Σ. για συνέντευξη Μητσοτάκη: Γνωρίζει καλά πως έχει αντίπαλο, οι εκλογές δεν θα είναι όπως τις ονειρεύτηκε Συντελεστές ΦΠΑ: Η εμμονή Χατζηδάκη κόστισε 7,4 δισ. στους πολίτες ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ: «Αλαζονεία και εκνευρισμός» – «Πλέον γνωρίζει πολύ καλά πως έχει αντίπαλο» ΠΑΣΟΚ: Και τώρα η ΔΕΘ – Με μοντέλο Κρήτης ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης Νέα απάντηση Μητσοτάκη σε Σαμαρά: «Απ’ ό,τι θυμάμαι πήρε στις εκλογές 18%, ωραία απόδοση»
Libre.gr

Παπαηλιού: “H αλήθεια δεν μπορεί εσαεί να κουκουλώνεται”

H Novartis επανέρχεται, τόνισε σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Παπαηλιού.

Όπως είπε, τα νέα στοιχεία που εισφέρθηκαν σήμερα στη Βουλή από τον βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ, Μάριο Σαλμά για το σκάνδαλο Novartis, πρέπει να αξιολογηθούν από τη Δικαιοσύνη.

«Ιδού η Ρόδος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Παρά τη βεβαιότητα της ΝΔ, ότι όλες οι υποθέσεις-σκάνδαλα, όπως η Novartis, θα παραμείνουν «αδιευκρίνιστες» !, αυτές ανοίγουν και πάλι. Η αλήθεια δεν μπορεί «να κουκουλώνεται, εσαεί», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...