Τελευταία νέα
Απολαυστικός Μπιμπίλας: «Μου γράφουν “Χάρε πάλι πήρες κάποιον”» – «Μου λένε “όταν πεθάνεις εσύ, ποιος θα το ανακοινώσει”» [βίντεο] Μητσοτάκης: Διαμορφώνουμε ατζέντα στην Ευρώπη- Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια για να στηρίξουμε τους πολίτες Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Πέφτουν ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετά την απόφαση για αποδέσμευση αποθεμάτων Γιώργος Μαζωνάκης: Στο φως οι απολογίες των προφυλακισμένων γιατρών – Τι υποστήριξαν, πού υπάρχουν αντιφάσεις Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αύξηση στο επίδομα θέρμανσης- 14 Οκτωβρίου οι ανακοινώσεις Flydubai: Οι Ισραηλινοί θα ανακρίνουν το συγκυβερνήτη που μαχαίρωσε τον πιλότο – Σε εξέλιξη οι έρευνες της εταιρείας  Κυριάκος Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Εύκολο να ανοίξω το πουγκί, δεν θα το κάνω» – Το μήνυμα για παροχές και εκλογές Μητσοτάκης από το Λιτόχωρο: «Η ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο της UNESCO αποτελεί μία στιγμή δικαίωσης» Η αλαζονεία της κυβέρνησης: όλα πάνε καλά, αρκεί να μη ζεις στην πραγματικότητα Ένα ιστορικό ντοκουμέντο στην «Εφ.Συν. – Σαββατοκύριακο»: Ο απόρρητος φάκελος του Σπύρου Χαλβατζή στην Ασφάλεια Die Linke: Ένθερμη απάντηση της Ελίφ Εράλπ, νικήτριας των τοπικών εκλογών του Βερολίνου στον Αλέξη Τσίπρα Αιματηρή επίθεση στο Λαύριο: Δίωξη με πολύ βαρύ κατηγορητήριο στον 32χρονο δράστη – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες 
Indicator.gr

ΠΑΣΟΚ: Αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού

«Ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει τη σπέκουλα σε σχέση με τις συνεργασίες», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, σχετικά με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου και σημειώνει ότι «αν ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής να κοιτάξει αλλού».
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει, στη δήλωσή του, ότι «το σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη εγγυάται μόνο την κερδοφορία των ολιγοπωλίων σε βάρος της κοινωνίας». Προσθέτει ότι «υπονόμευσε τους θεσμούς και το κύρος της δικαιοσύνης» και «οδήγησε τη χώρα στον πάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην παραγωγικότητα της οικονομίας και την αγοραστική δύναμη των πολιτών».
Σε σχέση με τις ομοιότητες μεταξύ των προγραμμάτων των κομμάτων, ο κ. Τσουκαλάς καλεί τον κ. Μαρινάκη «να αναρωτηθεί τι άλλαξε και η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε πλήρως την πολιτική των θηριωδών πλεονασμάτων για την οποία κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ. Να αναλογιστεί πώς η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο σημείο να συνεχίζει την πολιτική του κ. Τσίπρα υπέρ της κερδοσκοπίας των funds και εφάρμοσε μέχρι κεραίας τον νόμο Κατρούγκαλου, τον οποίο προεκλογικά δεσμευόταν ότι “δεν βελτιώνεται, μόνο καταργείται”».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, όχι αλλαγή διαχείρισης για να μείνουν όλα ίδια» και πως «πολιτική αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν περάσει στην αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία». «Αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής να κοιτάξει αλλού», σημειώνει και προσθέτει πως «το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει αντιπαραθετικό πρόγραμμα με τη Νέα Δημοκρατία, ένα άλλο προοδευτικό σχέδιο για να αλλάξει η χώρα σελίδα». «Γι’ αυτό και η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος δρόμος για την πολιτική αλλαγή», υπογραμμίζει ο κ. Τσουκαλάς.
The post ΠΑΣΟΚ: Αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...