Τελευταία νέα
«Η Αμερική είναι σύμμαχός σας»: Το μήνυμα της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ προς όλους τους Έλληνες Γκίλφοϊλ:”Η Ελλάδα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο” Βέτο: Η αποχή των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ και οι επιπτώσεις για την Ελλάδα Κρίση στο Μαξίμου: Η αμηχανία Μητσοτάκη την ώρα που ο Δένδιας τον αγνοεί απροκάλυπτα Εν συντομία….. σχόλια για την οικονομική ανισότητα, από τον Θ. Μαράκη Κωνσταντοπούλου: Μην αγγίζετε τα ονόματα – Λέμε «ναι» στην αξιοπρέπεια, στη ζωή, στη μνήμη, στη δικαιοσύνη Η Δημοκρατία σε Προσαγωγή: Νέα Εποχή Σκοταδισμού στο Σύνταγμα: Προσαγωγή γυναίκας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη Αν. Σαπουνά στο ΕΡΤnews: Να συνεννοηθούμε οι αριστερές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για να αλλάξουμε το πολιτικό καθεστώς Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ισχυρές ενδείξεις για ευθύνες Βορίδη και Αυγενάκη Απ. Αποστόλου στο “Π”: Η υπαρξιακή πολιτική του Νικόλα Αμπανιάνο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή και ο «υπαρχηγός« του κυκλώματος – Εννέα άτομα προφυλακισμένα Επίθεση με αυγά και αντικείμενα δέχθηκε ο Μάκης Βορίδης στο Ηράκλειο Κρήτης – Συντάσσονται μαζί του Νίκος Παπανδρέου και Π. Γερουλάνος: “Πολιτική επίθεση”
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ για επίθεση στον Βορίδη: ”Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται”

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη, ενώ εκείνος δειπνούσε με την οικογένειά του στο Ηράκλειο. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται»

Δεν έχει θέση στην κοινωνία μας και σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν μπορεί να υποκαθιστά τους θεσμούς».

Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Δεν έχει θέση στην κοινωνία μας και σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν μπορεί να υποκαθιστά τους θεσμούς.— ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής (@pasok) October 26, 2025

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...