Τελευταία νέα
Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου Εξώδικο Δουδωνή στον διευθυντή του ΣΚΑΙ 100.3- Ρουσφετολογικές αναφορές Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο) Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Hussein al-Sheikh ΚΚΕ: Υποκριτικές οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη και όσων εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τη Γάζα Ξανά στον Ευαγγελισμό για τον Μυλωνάκη ο Μητσοτάκης Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
Newsit.gr

ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μονόδρομος για τον Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δημοσιογραφικές πληροφορίες για το περιεχόμενο της νέας δικογραφίας που διαβιβάζεται στη Βουλή για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. 
Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι στη δικογραφία φέρονται να περιλαμβάνονται δύο εν ενεργεία υπουργοί, δύο εν ενεργεία υφυπουργοί, σειρά βουλευτών, καθώς και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας. Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι, εφόσον οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, για τον πρωθυπουργό «είναι μονόδρομος η αποπομπή των υπουργών και υφυπουργών από το κυβερνητικό σχήμα».
Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «κάθε προσπάθεια συμψηφισμού καταρρέει», τονίζοντας ότι το «σκάνδαλο» του ΟΠΕΚΕΠΕ «έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας». Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ακόμη ότι «κάθε σκάνδαλο και κάθε δικογραφία είναι μια φωτογραφία της παρακμής και της διαφθοράς, στην οποία έχει βουλιάξει τον τόπο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταδίδουν σχετικά με το περιεχόμενο της νέας δικογραφίας που διαβιβάζεται στη Βουλή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ  ότι περιλαμβάνονται 2 εν ενεργεία Υπουργοί, 2 εν ενεργεία Υφυπουργοί, σειρά Βουλευτών και ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.
Εφόσον επιβεβαιωθούν,  είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή των Υπουργών και Υφυπουργών από το κυβερνητικό σχήμα.
Κάθε προσπάθεια συμψηφισμού, καταρρέει. Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της Νέας Δημοκρατίας.
Κάθε σκάνδαλο και κάθε δικογραφία είναι μια φωτογραφία της παρακμής και της διαφθοράς, στην οποία έχει βουλιάξει τον τόπο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
To άρθρο ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μονόδρομος για τον Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...