Τελευταία νέα
Χάρης Τζήμητρας: «Τρεις λόγοι ντροπής για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη» «Ατοκα δάνεια στους πληγέντες εμπόρους των Δωδεκανήσων» Βουλή: Μετά τα… δεκάευρα, ο Κουλκουδίνας ψηφίστηκε γραμματέας Με Μαραβέγια και Game of Thrones το νέο βίντεο Καρχιμάκη για 13ωρο και συνεργασία με ΝΔ ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για ανεργία: «Βουλγαροποίηση» μισθών, αύξηση εργατικών ατυχημάτων, εντατικοποίηση του χρόνου εργασίας Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα 14.000 ευρώ για παραβάσεις σχετικά με ζώα συντροφιάς – Απομακρύνθηκαν 15 γάτες από κατοικία Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος που κατηγορείται για υπεξαίρεση άνω των 100.000 ευρώ στη Βουλγαρία Ηράκλειο: Απάτη από «υπαλλήλους» εταιρείας ηλεκτρισμού – Δύο συλλήψεις και λεία άνω των 20.000 ευρώ Κατερίνη: Απολογούνται οι 17 για την απάτη με τα κρυπτονομίσματα – Μία προφυλάκιση Στην ΚO του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης Αιχμές Μητσοτάκη για Τουρκία και SAFE: «Κοινή υπόθεση η προάσπιση της κυριαρχίας των κρατών ΕΕ και ΝΑΤΟ» Αλέξης Τσίπρας: «Επαναλαμβανόμενο λάθος δεν είναι λάθος» – Κριτική στην κυβέρνηση για τα υψηλά πλεονάσματα
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης καλωσόρισε τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Η μεταγραφή… ολοκληρώθηκε κι επίσημα από τον Νίκο Ανδρουλάκη καθώς ο Ευάγγελος Αποστολάκης εντάσσεται και τυπικά στο ΠΑΣΟΚ. Ο ανεξάρτητος -μέχρι σήμερα- βουλευτής, επισκέφτηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του στη Βουλή όπου συζήτησαν για λίγη ώρα. Ο Αποστολάκης αναμένεται να είναι στα ψηφοδέλτια στην Α΄Πειραιώς.

Με μια δήλωση που περιείχε σαφείς πολιτικές αιχμές και έμοιαζε να έχει πολλούς αποδέκτες, ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανακοίνωσε τη συστράτευσή του με το ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόμενος, όπως είπε, στην πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Ανταποκρίνομαι σήμερα στην πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη για μια συνεργασία και συστράτευση, για να αποκτήσει η Ελλάδα προοπτική», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον είχε η αναφορά του στα «επιτακτικά κελεύσματα», την ώρα που η κινητικότητα στον χώρο της αντιπολίτευσης και οι συζητήσεις για συνεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Πηγαίνω κόντρα στο κύμα, δεν φοβάμαι το κύμα. Αρνούμαι τις απογοητεύσεις, αρνούμαι τις πρόσκαιρες λύσεις και αρνούμαι τα επιτακτικά κελεύσματα, τα οποία δεν δέχομαι», τόνισε, στέλνοντας ένα μήνυμα που ξεπερνά τα στενά όρια της σημερινής ανακοίνωσης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη νέα πολιτική του επιλογή «πρόκληση για συνεργασία και αγώνα για κάτι καλύτερο».

Ανδρουλάκης: «Ναύαρχε, καλωσόρισες»

Καλωσορίζοντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο ήθος, τη νηφαλιότητα και την εμπειρία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Όπως σημείωσε, ο Ευάγγελος Αποστολάκης «διακρίνεται για το ήθος του και τη νηφαλιότητά του» και «χαίρει διακομματικού σεβασμού», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα συμβάλει στην εθνική αμυντική πολιτική.

«Ναύαρχε, καλωσόρισες», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...