Τελευταία νέα
Basketgate: Κατάθεση με αιχμές για τα ντέρμπι – «Ο Μαυραγάνης είχε επαφές με διαιτητές πριν από τα ματς» Εργατικό ατύχημα σε επιβατηγό πλοίο στη Σύρο «Χωριάτικο»: Οι κρυπτογραφημένες συνομιλίες του Άγγελου Γιαννακόπουλου στα χέρια του ελληνικού FBI – Το προηγούμενο με το Sky ECC Διεθνής Ναυτιλιακή Ενωση: «Νέες πολύωρες καθυστερήσεις στις πλοηγήσεις στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά» Αλβανία: Διαδηλώσεις και επεισόδια για 13η μέρα – Ο Ράμα ετοιμάζει νέες ποινικές κυρώσεις [εικόνες – βίντεο] Σαμαράς μετά την ομιλία Καραμανλή: «Άλλοι πρέπει να τον ακούσουν» Ο Μητσοτάκης μυστικά στη Σαουδική Αραβία Βενεζουέλα: Η Ματσάδο ανακοίνωσε ότι επέστρεψε στη χώρα, έναν χρόνο μετά την κρυφή αναχώρησή της Καμπάνια ευαισθητοποίησης: «Κάπου Ωπα» με τη ρητορική μίσους κατά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας “Βόμβες” Καραμανλή για το καλώδιο, το τουρκολιβυκό και την Τουρκία Όχημα έπεσε στη θάλασσα στον Πειραιά: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – Άλλα δύο άτομα εγκλωβισμένα μέσα Καρφιά Σαμαρά μετά την ομιλία Καραμανλή: “Άλλοι πρέπει να τον ακούσουν”
Indicator.gr

ΠΑΣΟΚ: “Χυδαία προσωπική επίθεση του Μ. Λαζαρίδη στη Ν. Γιαννακοπούλου”

Για “χυδαία προσωπική επίθεση” του βουλευτή της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη απέναντι στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας ότι “την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Πρωθυπουργός”.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ (σ.σ. σχετικά με την αντιπαράθεση αυτή που υπήρξε κατά τη συμμετοχή των δυο βουλευτών σε τηλεοπτικό πάνελ στον ΑΝΤ1 το πρωί), αναφέρει ότι “ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, έδωσε και σήμερα διαπιστευτήρια τοξικού πολιτικού λόγου και ανοίκειων επιθέσεων”. “Είναι πολλάκις υπότροπος. Η αξιοπιστία του κ. Λαζαρίδη είναι ανάλογη των πτυχίων του”, σχολιάζει και προσθέτει ότι “αυτή τη φορά επιτέθηκε με ψεύδη εναντίον της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, προχωρώντας σε μια χυδαία προσωπική επίθεση”.
“Να τον χαίρεται η Νέα Δημοκρατία. Δια της επανειλημμένης αφωνίας της, επικροτεί και αποδέχεται αυτό το πολιτικό ύφος και ήθος. Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Πρωθυπουργός”, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
The post ΠΑΣΟΚ: “Χυδαία προσωπική επίθεση του Μ. Λαζαρίδη στη Ν. Γιαννακοπούλου” appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...