Τελευταία νέα
Γιάννης Ιωαννίδης (Stanford): Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα- αχρηστοκράτες” Επέτειος ίδρυσης ΝΔ: Εκπλήξεις “virtual reality”, απουσίες, αιχμές-Τα μηνύματα Μητσοτάκη για προεκλογική συσπείρωση Το μυστικό της «μακροζωίας» μέσω των συμβάσεων με το Πανεπιστήμιο – Στο μικροσκόπιο το ιατρείο της συζύγου Χατζηδάκη Μαξίμου για Σαμαρά: «Η καλύτερη απάντηση για το θέμα των κειμηλίων είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου» Ο Μάρκο Ρούμπιο στηρίζει την Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Ο Πρόεδρος Τραμπ και εγώ εκτιμούμε ιδιαίτερα την ηγεσία της στην περιοχή» Κουφονικολάκου: Παράγοντας αποσταθεροποίησης η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα ΕΛΑΣ: Ερωτήματα προς την κυβέρνηση για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα Θεώνη Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση δεν θέλει να συγκρουστεί με την αισχροκέρδεια Μήνυμα στήριξης Ρούμπιο σε Γκίλφοϊλ: «Αποτελεσματική υποστηρίκτρια της ατζέντας Τραμπ σε Ελλάδα και Ευρώπη» Νέα πυρά Σαμαρά με κριτική για τα εθνικά- Άμεση η απάντηση Μαξίμου ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Η επιστροφή όλων των κλεμμένων κειμηλίων δεν είναι «μαξιμαλισμός», είναι απαίτηση του διεθνούς δικαίου ΠΑΣΟΚ: Η επιστροφή όλων των κλεμμένων κειμηλίων δεν είναι «μαξιμαλισμός», είναι απαίτηση του διεθνούς δικαίου
Newsit.gr

Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα»

Ο Παύλος Μαρινάκης σε ανάρτησή του για την 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αναφέρει πως «η Κύπρος αξίζει να ζήσει ελεύθερη, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές».
«Η τουρκική εισβολή του 1974 και η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου αποτελούν μια διαρκή πρόκληση απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή νομιμότητα. Τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων, δεν λησμονούμε τους αγνοουμένους και στεκόμαστε στο πλευρό των εκτοπισμένων», αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Και προσθέτει πως «η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα. Ο χρόνος δεν νομιμοποιεί την αδικία, ούτε σβήνει την ιστορική αλήθεια.

Η Κύπρος αξίζει να ζήσει ελεύθερη, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Μέχρι τότε, η μνήμη παραμένει δύναμη, η δικαιοσύνη απαίτηση και η ελευθερία αδιαπραγμάτευτος στόχος».
To άρθρο Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...