Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Newsit.gr

Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: Στον ανταγωνισμό σας με τον Τσίπρα είστε έτοιμος να εισβάλετε στο Νομισματοκοπείο

Απαντήσεις στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος του επιτέθηκε επί προσωπικού έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο τέλος της τοποθέτησής του επανέλαβε ότι την αναδρομικότητα για τα κόκκινα δάνεια δεν την ανέφερε η απόφαση του Αρείου Πάγου και τη νομοθετεί η κυβέρνηση.
Καταλήγοντας είπε: «Να κλείσω με μια τοποθέτηση επί προσωπικού. Είμαι μέλος της ΝΔ από το 2015 και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος γι’ αυτό. Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την κυβέρνηση στην οποία μετέχω ακριβώς επειδή δε χρειάζεται να αναφέρω τους λαϊκισμούς τους οποίους αναφέρετε εσείς και η κοινοβουλευτική σας ομάδα. Και αυτό το πράγμα είναι μια συνολική κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής κυβέρνησης διαβάζω τις προτάσεις σας κι όποιες είναι λογικές τις υιοθετούμε. Αλλά σε κάποιες επιτρέψτε μου κύριε Ανδρουλάκη, ώρες ώρες νιώθω ότι στον ανταγωνισμό σας με τον κ. Τσίπρα νομίζω ότι είστε έτοιμος να εισβάλλετε στο Νομισματοκοπείο. Νομίζω ότι υπάρχει μια υπερβολή σε όλα αυτά. Την κατανοώ πολιτικά αλλά όχι κυβερνητικά. Αυτό είναι ένα λάθος και νομίζω ότι δεν πρέπει να επιμείνετε σε αυτό».
«Το να λέτε σήμερα ότι οι βαθμοί ελευθερίας που έχετε σήμερα είναι προϊόν της πολιτικής της ΝΔ από το 2019 δεν είναι ξαναγράφουμε την ιστορία αλλά φτύνουμε την ιστορία», απάντησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Αν εσείς σήμερα υπηρετείτε τους λίγους και όχι τους πολλούς είναι οι επιλογές σας και τα ρουσφέτια σας», είπε ακόμα. «Εμείς τα δύσκολα χρόνια των δύσκολων διαπραγματεύσεων είχαμε προτεραιότητα να προστατεύουμε τους δανειολήπτες», τόνισε επίσης.  
To άρθρο Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: Στον ανταγωνισμό σας με τον Τσίπρα είστε έτοιμος να εισβάλετε στο Νομισματοκοπείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...