Τελευταία νέα
Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα Βρετανία: Ο Μπέρναμ παραδέχθηκε ότι έπεσε θύμα φάρσας – «Όχι, δεν ένιωσα ντροπή» Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά Αρβανίτης: Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση» Κολομβία: Βιβλική καταστροφή από το φονικό σεισμό – Πάνω από 9,5 δισ. δολάρια εκτιμώνται οι ζημιές Χρ. Δήμας: 27 Αυγούστου το Μετρό φτάνει στην Καλαμαριά Πυρκαγιά στη Σαλαμίνα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής 
Filathlos.gr

Πλέι οφ ανόδου Γ’ Εθνικής: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς – Όλα ανοιχτά στον Β’ Όμιλο

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρε στην Ελασσόνα τον βαθμό που χρειαζόταν, έμεινε στο 0-0 και «κλείδωσε» μαθηματικά την άνοδό του στη Super League 2, την ώρα που στον Β’ Όμιλο η μάχη για τα εισιτήρια παραμένει ανοιχτή μετά τις δύο ισοπαλίες.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε αυτό που έψαχνε στην Ελασσόνα και πλέον πανηγυρίζει την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο, καθώς η επιτυχία ήρθε μαζί με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας για τους «κοκκινόμαυρους».
Μετά το 0-0, ο Απόλλων Καλαμαριάς ακολούθησε τον Πανθρακικό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής (17/05, 16:00) να αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.
Ελασσόνα (Ηρακλής Σαραφίδης): Γούπος, Τσάτσος, Καμπέρης, Λαγός, Νούσιος (88’ Παπαδόπουλος), Γκαμπέτας, Πατσιαντζής (65’ Ράπτης), Λυγούρας, Κοντοθανάσης, Μπιώτης (75’ Μπότης), Κουκούλης.
Απόλλων Καλαμαριάς (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Τρίγκατζης, Κουτζαηλίας, Βασιλακάκης, Τσαγκαλίδης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Παπατόλιος, Πατράλης, Αθανασιάδης, Βασιλούδης, Ρίζος.
Στον Β’ Όμιλο, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σύνθετη μετά τα αποτελέσματα σε Ζάκυνθο και Αττική, καθώς η μάχη των ομάδων που διεκδικούν τα δύο εισιτήρια της ανόδου πήρε νέα παράταση.
Η Ζάκυνθος και ο Άρης Πετρούπολης έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που κράτησε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη θέση και τους διατήρησε σε θέση ισχύος ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός Πειραιώς νίκησε 2-0 τον Πύργο στο Μοσχάτο και παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση της ανόδου, κρατώντας ανοιχτούς τους λογαριασμούς μέχρι το φινάλε.
Την τελευταία αγωνιστική, η Ζάκυνθος υποδέχεται τον Εθνικό (17/05, 16:00), ενώ ο Άρης Πετρούπολης αντιμετωπίζει τον Πύργο (17/05, 16:00), σε δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για την τελική κατάταξη.
Υπενθυμίζεται πως παραμένει σε εκκρεμότητα η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Πύργο και τη Ζάκυνθο, ο οποίος διακόπηκε μετά τη ρίψη μπουκαλιών από φίλους της γηπεδούχου ομάδας.
Μάλιστα, ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση, με την υπόθεση να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες και τον Πύργο να κινδυνεύει με τιμωρία.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο:
Ελασσόνα – Απόλλων Καλαμαριάς 0-0
14/05 16:00 Εθνικός Κεραμιδίου – Πανθρακικός
Η βαθμολογία στον Α’ Όμιλο:
Πανθρακικός 12
Απόλλων Καλαμαριάς 10
Ελασσόνα 4
Εθνικός Κεραμιδίου 0
Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής στον A’ Όμιλο:
17/05 16:00 Ελασσόνα – Εθνικός Κεραμιδίου
17/05 16:00 Απόλλων Καλαμαριάς – Πανθρακικός
Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο:
Ζάκυνθος – Άρης Πετρούπολης 1-1
Εθνικός – Πύργος 2-0
Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο:
Άρης Πετρούπολης 8
Ζάκυνθος 5 *
Εθνικός 5
Πύργος 5 *
Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προβιβάζονται στη Super League 2.
*Το μεταξύ τους παιχνίδι διεκόπη και αναμένεται να κριθεί η τύχη του στα δικαστήρια.
**Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο αποτελούν τα αποτελέσματα των ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα playoffs.
Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο:
17/05 16:00 Ζάκυνθος – Εθνικός
17/05 16:00 Άρης Πετρούπολης – Πύργος

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...