Τελευταία νέα
«Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» Νέα θύελλα στην υπόθεση Λαζαρίδη: Οταν παραιτήθηκε τη θέση του κατέλαβε η σύζυγός του
Thefaq.gr

Πλειστηριασμοί: Αιχμές Γ. Βλάχου κατά κυβέρνησης. «Αν δέχεστε ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν το αντιμετωπίζετε;»

Με αιχμές κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στους πλειστηριασμούς ακινήτων σε παραμεθόριες περιοχές εμφανίστηκε στην Ολομέλεια ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο εθνικής ευαισθησίας και ζητώντας άμεσες πρωτοβουλίες. 

 
Με αιχμές αναφορικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα των πλειστηριασμών ακινήτων σε παραμεθόριες περιοχές που έχουν ευαίσθητο εθνικά χαρακτήρα, εμφανίστηκε στην Ολομέλεια, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια σχετικής ερώτησής του προς το υπουργείο των οικονομικών, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου εγκαλώντας την κυβέρνηση πως αποφεύγει το πρόβλημα. “ Θα σταματήσουμε να τραγουδάμε; καλοί οι πανηγυρισμοί για την προεδρία του Eurogroup, αλλά προέχει η προστασία της πατρίδας μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “αυτό το παράθυρο θα το κλείσουν; Πρέπει να εξηγήσουμε στην κ. Φον Ντερ Λαιεν ότι δεν έχουμε γείτονες τη Δανία και το Λουξεμβούργο».
Ο κ. Βλάχος σημείωσε επίσης πως βρέθηκε φόρμουλα ώστε οι υπήκοοι τρίτων χωρών να γίνονται κάτοχοι ακινήτων σε ευαίσθητες περιοχές και ρώτησε ευθέως την κυβέρνηση αν αναγνωρίζει το πρόβλημα ως υπαρκτό, ζητώντας να ληφθούν μέτρα για την αντιμετπώπισή του. “ Αν δέχεστε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν τα έχετε λάβει μέχρι σήμερα; αν όχι, μας χωρίζει άβυσσος”, τόνισε με νόημα.
«Η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα προστασίας σε ό,τι έχει να κάνει με παραμεθόριες περιοχές και την προστασία δανειοληπτών», απάντησε μάλλον αμήχανα ο υφυπουργός των Οικονομικών, Γιώργος Κώτσηρας και εξήγησε πως η έμπρακτη στήριξη των ακριτικών περιοχών τόσο στην αμυντική θωράκιση όσο και στη φορολογική μεταρρύθμιση είναι εθνική προτεραιότητα.
Πηγή: in.gr
Το άρθρο Πλειστηριασμοί: Αιχμές Γ. Βλάχου κατά κυβέρνησης. «Αν δέχεστε ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν το αντιμετωπίζετε;» εμφανίστηκε πρώτα στο thefaq.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...