Τελευταία νέα
Βουλή: Η νέα σύνθεση των Δικαστικών Συμβουλίων για τις υποθέσεις Καραμανλή και Τριαντόπουλου ΕΛ.Α.Σ κατά της κυβέρνησης για την ακρίβεια: «η αισχροκέρδεια έχει ονοματεπώνυμο, φτάνει πια με την εξαπάτηση» Η πανσέληνος του Ιουλίου σε 4 μαγευτικά σημεία της Ελλάδας [εικόνες] Ελληνικό ΥΠΕΞ: Χαιρετίζει την επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: «Είναι η σειρά μας να τους χτυπήσουμε» Πάρος: 4 συλλήψεις για τη φωτιά – Δήμαρχος, αντιδήμαρχος, εργολάβος, οδηγός απορριματοφόρου AtmoHub: Παρακολούθηση του καπνού από τις πυρκαγιές σε Κρήτη, Λέσβο και Τουρκία – Ποιες περιοχές αναμένεται να επηρεαστούν Πυρά Κασσελάκη στην κυβέρνηση για τoυς νεκρούς πυροσβέστες: «Η λέξη “ήρωας” δεν είναι άλλοθι για τις κρατικές ελλείψεις» ΣΥΡΙΖΑ: Συγκροτεί Περιφερειακές Εκλογικές Επιτροπές – Νέα περίοδος πολιτικής δράσης και εκλογικής ετοιμότητας Το «μπαμ» έγινε: Ο Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό Αποδοκιμασία κατά Άδωνη στη Λήμνο: «Τα χέρια μας είναι καθαρά» – Πώς απαντά ο υπουργός Υγείας [βίντεο] Ο Θανάσης Αυγερινός αποχώρησε από υπεύθυνος επικοινωνίας του κόμματος Καρυστιανού
Filathlos.gr

Πληρώνει πολύ καλά ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ για το γήπεδο!

Σε οριστική συμφωνία αναμένεται να καταλήξουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ για τη χρησιμοποίηση της SUNEL Arena από τους «ερυθρόλευκους».
Το οικονομικό ύψος της αρχικής συμφωνίας εκτιμάται ότι θα κινηθεί κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά την παραχώρηση του γηπέδου στον Ολυμπιακό για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη φυσική του έδρα.
Παρότι το ζήτημα θεωρείται ουσιαστικά τελειωμένο και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ακριβές χρονικό σημείο κατά το οποίο ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να δίνει τους αγώνες του στη SUNEL Arena.
Δεν είναι βέβαιο πως η χρησιμοποίηση του γηπέδου θα διαρκέσει μόνο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Ανάλογα με την πορεία των εργασιών και τις ανάγκες των «ερυθρόλευκων», δεν αποκλείεται η παρουσία τους στην έδρα της ΑΕΚ να επεκταθεί και μέσα στον Ιανουάριο.
Η συγκεκριμένη συμφωνία αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην ΑΕΚ, η οποία θα αποκτήσει μία επιπλέον πηγή εσόδων από την παραχώρηση του γηπέδου. Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά και σε βάθος χρόνου για την Ένωση, ενισχύοντας τη θέση της στην προσπάθεια να αποκτήσει στο μέλλον τη SUNEL Arena στην ιδιοκτησία της.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...