Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

«Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μαρμόλ»

Οι πληροφορίες από την Ισπανία φουντώνουν ξανά το μεταγραφικό ενδιαφέρον γύρω από τον Μίκα Μαρμόλ, με τον δημοσιογράφο Άνχελ Γκαρθία να αναφέρει πως ο Ισπανός στόπερ της Λας Πάλμας βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ στον παίκτη προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που -όπως τονίζεται- καμία ομάδα της La Liga δεν μπορεί να πλησιάσει.
Παράλληλα, στο παιχνίδι φέρεται να έχει μπει και η Φέγενορντ, η οποία επίσης ξεπερνά οικονομικά κάθε ισπανική προσφορά, ωστόσο ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει το προβάδισμα στην διεκδίκηση του 24χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...